Sari la conținut

Burduf Protectie Cruce Transmisie Longitudinala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa parerea mea, 90% din utilizatorii de duster nu au probleme la nici una din cele mentionate mai sus, doar cei max. 10% care il exploateaza ca pe un patrol.

Posted Images

Si... la masina ta SH, 60k km ai probleme la cardan, cruce ? Ca in service sunt multi povestitori si ne-posesori de duster.

Eu am peste 65k km si am fost si in off road coada dupa toyote si suzuki de scandal si pana acum, n-am nici o problema la cardane.

L.E. am citit in spate pe topic si am vazut ca tu ai deja problema, scuze. In acest context, da, e cazul sa consideram ca e cam slabuta piesa, daca e reala informatia despre utilizarea pana la 60k km, nu de alta dar poti omora un cuplaj/cardan/cruce si pe sosea.

Editat de vsebas
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si mie mi-au spus cei din service ca se mira cat de putin am schimbat la ea desi am iesit mult in off, comparativ cu altii ale caror dustere n-au calcat in viata lor un fir de iarba. Unde mai pui ca la 62k km am inca placutele de frana originale, care inca mai tin, nu le schimb la revizie.

Se pare ca "asfaltangiii" rup mai multe la ea. :)

Link spre post

Eu stiu una si buna. Critica si morala este folositoare. Critica ajuta la imbunatatirea situatiilor si neregulilor actuale pe care Dacia le are in producerea masinilor. Daca noi spunem mereu ca ...las ca Dusterul este bun asa cum este acuma, atunci clientii nu vor vedea imbunatairi prea curand. Clientii trebuie sa fie intotdeauna critici, dar pertinenti.

Link spre post

Se poate monta un burduf taiat pe generatoare(deci Nu se demonteaza transmisia) si dupa adaugare vaselina se capseaza pe taietura...

Este vorba de zona din spate (spre diferential) unde este expusa intens la ceea ce arunca rotile fata in rulaj...

@melcu, ai o poza ceva exemplu cu o capsare de aia pe lungime a unui burduf ? Daca e ceva de unde sa plec as experimenta mai intai intr-un recipient cu apa sa vad ce iasa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...