Sari la conținut

Alex Filip cu Dacia Duster la Covasna Winter Cup 2011

Postări Recomandate

Pilotul de raliu Alexandru Filip ne da o lectie de sofat in cadrul raliului Covasna Winter Cup 2011, nu o sa povestesc prea mult, va las sa admirati clipul si imaginile.

Mentiune: Dacia Duster stock, echipata cu anvelope de iarna Michelin Latitude Alpin.

20110131-111021.jpg

20110131-111047.jpg

20110131-111105.jpg

20110131-111121.jpg

20110131-111136.jpg

Sursa imagini si clip : http://www.alexandrufilip.ro

Multumim Alexandru si bine ai venit in comunitatea forumduster.ro !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor,

Sunt nou la voi pe forum , dar am raspuns cu drag invitatiei adminului.

Experienta de la Covasna a fost cu adevarat interesanta si m-am simtit foarte bine la volanul Dusterului.

Aici e parerea mea www.alexandrufilip.ro/blog in urma testului de luna trecuta.

Va stau la dispozitie cu orice fel de intrebari/pareri/comentarii legate de Dacia Duster sau alte modele testate, raliuri, pilotaj, condus sportiv sau safe, etc.

Toate bune!

Alex.

Link spre post
Salutare tuturor,

Sunt nou la voi pe forum , dar am raspuns cu drag invitatiei adminului.

Experienta de la Covasna a fost cu adevarat interesanta si m-am simtit foarte bine la volanul Dusterului.

Aici e parerea mea http://www.alexandrufilip.ro/blog in urma testului de luna trecuta.

Va stau la dispozitie cu orice fel de intrebari/pareri/comentarii legate de Dacia Duster sau alte modele testate, raliuri, pilotaj, condus sportiv sau safe, etc.

Toate bune!

Alex.

Ne bucura cele postate pe blog despre Duster, nu face altceva decat sa confirme faptul ca decizia de a cumpara masina asta a fost una buna. Cu siguranta un sofer de categoria ta a mai condus si alte masini cu mult peste Dacia, iar experienta in ale sofatului este net superioara noua, astfel ca vorbele tale magulitoare la adresa Dusterului ne incanta.

Bafta multa domnule Alex Filip!

Link spre post

Salut alex si felicitari!

Doua intrebari am si eu: masina e preparata sau a fost o cursa demonstrativa? Ai avut voie sa participi in etapa fara echipamente de securitate omologate (roll-cage, scaune, centuri in 4/5 puncte/ master switch, sistem de stingere)? Merci!

Asta vara ai fost pilot la "duster... cum ii zice" - demonstratia off road din Mamaia? Daca da, sunt sanse mari sa ne fi cunoscut. Imi e cunoscut numele si plusurile/minusurile de pe blog:)

Link spre post

@ andone - sa stii ca am incercat sa fiu cat mai obiectiv posibil. Chiar e o masina reusita si sa tinem cont si de pret. O recomand! Pe langa toate astea, e o masina fabricata in Romania si asta m-a facut si mai mandru cand am condus-o.

@ dalex - masina nu avea nicio pregatire suplimentara. Era o masina ca de showroom. Singurul lucru pe care i l-am facut a fost sa inlocuiesc anvelopele cu care era echipata initial cu unele Michelin Latitude Alpin si sa-i montez interfonul pt intercomunicatie.

Ca pilot licentiat al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv am avut dreptul, conform regulamentului, sa concurez c-o masina de serie. Adica fara rollbar, scaune, centuri de curse. Erau insa obliatoriu combinezon + casca.

Nu, nu am participat la demo-ul de la Mamaia. Eu sunt pilot de raliu, cei care au exploatat Dusterele in acel turneu sunt piloti de off-road. Am mers si eu alaturi de ei si am fost impresinonat atat de Duster, cat si de maiestria lor, mai ales a dlui Dan Ionescu.

Drumuri bune!

Alex.

Link spre post

@ caramba - nu stiu ce alte amanunte as mai putea da fata de cele scrise pe blogul meu. Fara discutie, Duster nu este o masina de raliu. Nici nu a fost construita pt asa ceva. In schimb este o masina excelenta pentru a te deplasa in siguranta, confortabil, cu un consum decent si fara probleme pe drumurile din Romania. Zi-mi te rog ce detalii doresti sa stii in plus si iti raspund cu drag.

Alex.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...