Sari la conținut

Proprietar Nou De Duster Ph1 1.5 4X4 110Cp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Bine ai venit! Bullbar iti recomand sa nu pui ca scazi garda la sol, in caz de accident vei avea avarii mai mari decat fara bullbar iar in offroad ai sanse sa faci stricaciuni la masina.   Navi, e

Eu am camera in emblema (vezi foto). Dar sincer, e cam inutila. La parcarile in diagonală nu te ajuta deloc.

Una care merge perfect in sigla de bot este c419. E in unghi la 45 de grade si are camp larg. Nu ar filma ea drumul, insa in jos la "picioarele" masinii s-ar vedea perfect.   P.s. fix din aia o sa m

Posted Images

Rama aceea nu imi pare buna, asa din poza, din simplul motiv ca spatiul pentru becul de centura/airbag pasager nu mai are loc pe consola centrala si la tine apare. Alt aspect ar fi gaura care e mai patratoasa si medianav e mai rotunjit la colturi.

Pt. medianav, la mufele ce le ai tu acolo, mai ai nevoie de o adaptare de la mufele tale negre la cele de medianav ( care sunt ceva standard dar nu stiu eu sa iti zic care e), poate au la vitacom.

Mufele de satelit (comenzi "pe" volan) sunt alea din pozele tale.

Editat de vsebas
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mufele alea am gasit pe tor-online.ro - se cheama iso - zrs208.

Dar problema e ca pentru comenzile de la volan am gasit poza pe okazii la cineva care nu mai are de vanzare...si in rest nu stiu de unde sa iau. Stiu ca mufa galbena cu 6 pini e mini iso tata. Dar aceea gri..nu stie ni.eni cum se cheama macar. Probabil e ceva "proprietary" zic toti.

Rama nu e buna intr-adevar direct, trebuie sa mai tai din ea :) dar e mai putin de lucru decat la cea originala cu gaura pt cd player.

Link spre post

Rama este cea standard pentru playere 2DIN, si din pacate media nav-ul este mult mai mare. ai o diferenta de lucrat:

Media Nav: 12cm inaltime x 19 (19,5)cm latime

2DIN standard: 9,9cm inaltime x 17,1cm latime

Link spre post

Hmmm...e ceva diferenta. Banui ca rama direct de ph2 pt medianav nu se gaseste de vanzare.

Si chiar, pt camera de spate, merge activat din softu medianav-ului? Al meu are vers 4.0.3

Si inca o chestie...a incercat cineva sa luna si camera fata si spate?

Link spre post

Rama de PH2 pt. medianav este, dar nu iti foloseste la nimic pe PH1 ca nu se potriveste. Ca piesa, nu se gaseste standard rama de PH1 pt. medianav, se fac "la comanda" sau cioplesti cu talent in aia standard de 2DIN.

Daca mai ai FW 4.0.3 pe medianav, lasa-l asa! Sub nici o forma sa nu faci update la 4.0.5 care e ultimul, pt. ca noi pe PH1 nu legam medianav si pe CAN si bye bye activare RVC.

Am si eu in plan sa pun camera si pe fata si poate @torquemada sa fie mai in tema si cu sfaturi mai bune. Oricum, camera si pe fata e un pic de complicatenie si hard si soft.

Aici e topicul de camera si mai sunt imprastiate detalii prin topicurile de medianav.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...