Sari la conținut

Proprietar Nou De Duster Ph1 1.5 4X4 110Cp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Bine ai venit! Bullbar iti recomand sa nu pui ca scazi garda la sol, in caz de accident vei avea avarii mai mari decat fara bullbar iar in offroad ai sanse sa faci stricaciuni la masina.   Navi, e

Eu am camera in emblema (vezi foto). Dar sincer, e cam inutila. La parcarile in diagonală nu te ajuta deloc.

Una care merge perfect in sigla de bot este c419. E in unghi la 45 de grade si are camp larg. Nu ar filma ea drumul, insa in jos la "picioarele" masinii s-ar vedea perfect.   P.s. fix din aia o sa m

Posted Images

Una care merge perfect in sigla de bot este c419. E in unghi la 45 de grade si are camp larg. Nu ar filma ea drumul, insa in jos la "picioarele" masinii s-ar vedea perfect.

P.s. fix din aia o sa montez in sigla cand o da caldura pentru cazurile descrise mai sus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun, montati camera pe fata, dar unde o sa o vedeti imaginea ei? Eu ma gandeam la un "switch" intr-un buton din bord, ce sa comute intre fata/spate. Dar ar fi util doar daca pe MediaNav se poate activa camera si fara a introduce in marsalier.

Media nav trece in mod video-in cand primeste semnal video. Camera in sine e conectata in asa fel incat sa fie alimentata doar cand primeste aemnal de marsarier. De aia instalarea aia nashpa (cu ecran negru) are nevoie doar de +/- si semnal video. Nu stie media nav ca ai bagat in marsarier (cu metoda aia) ci camera devine alimentata si pe video-out-ul ei apare semnal (SVC). Cand medianav primeste SVC pe pinul ei de video-in, comuta de oriunde ar fi in mod "video".

Deci ar merge puse si 4 camere cuplabile pe rand, sau 4 odata cu muliplexor video si iese imaginea impartita :)

Eu asta cred ca se intampla (ma bazez pe conexiunile prezentate pe forumuri).

Edit: shit...cata mai offtopicu :(

Editat de mugur
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...