Sari la conținut

1 Decembrie In Piatra Neamt

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 34
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Copilotul nu are nimic impotriva.

Salutare tuturor,   Consultand calendarul am constatat ca anul asta pica 30 nov luni si 1 dec marti, zile care conform legii ar fi libere (acuma depinde de fiecare angajator, etc... nu intram in det

Eu vin de vineri

Posted Images

Salutare,

Avand in vedere ca se apropie data cu pricina, "revigorez" topicul. In principiu mi-ar placea o iesire in zona lacului Cuejdel + imprejurimi, exista multe drumuri forestiere practicabile pe acolo (daca nu ninge). Plecarea/"check-in-ul" se va face de Sambata si plecarea spre casa, Marti 1 decembrie.

Nu am un traseu batut in cuie, dar in principiu daca va uitati pe google maps, putem face diverse iesiri pe drumurile forestiere ce leaga localitatile Magazia, Cracaoani, Cuejdiu, Mitocul Balan, Cracaul Negru. Din ce m-am documentat pana acum, drumurile sunt deschise, nu au bariere la capete si le putem face (pe unele se merge bine, pe altele mai sunt si zone cu sleauri dar nimic extrem).

Acestea fiind zise, declar deschisa lista de inscrieri :) Cine poarta numele de Andrei va fi sarbatorit luni seara la un pahar de "whatever" :))

1. dtel

Editat de dtel
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...