Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Acest topic este deschis tuturor colegilor de care au pe acasa diverse piese auto sau non-auto de care vor sa scape si sunt dispusi sa le cedeze colegilor de ca si donatie sau contra unor sume modice.

Atentie acest topic se va supune unor extra reguli.

REGULAMENT:

1. Piesele/produsele donate / vandute trebuie sa se prezinte in stare buna de functionare / utilizare

2. Ofertele de vanzare vor avea neaparat preturi modice <a se intelege o bere, o cola etc>, in caz contrar anuntul intra la categoria bursa.

3. Preturile sunt OBLIGATORIU negociabile, de aia e bazar, fara obligativitatea de a da un link catre un produs similar cu pret mai mic.

3. Este permis trocul /schimbul

4. Se va tine cont de regulamentul forumului, injuriile, limbajul mirc, atacul la persoana, offtopicul, se vor sanctiona.

5. Anunturile care sunt deja postate la bursa, nu pot fi postate la bazar.

6. Obligatoriu Poza/e si pret cu produsul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Donez: 1 Rampa de proiectoare pentru plafon. Este aranjata pentru a intra fix intre carenajele barelor longitudinale de la Duster PH1. Prinderea pe plafon este... mobila, cu placa de protectie pe ca

Nu acopera zona de foot-rest la sofer, de asemenea acopera destul de putin la sofer si la pasagerii din spate. Pentru utilizare normala (a se citi circulat in oras) sunt ok, dar cand iesi in off si te

Am avut o discutie telefonica cu prietenul @DUSTEResc si... pe aceasta cale doresc sa-i multumesc pentru intelegere!   Anvelopele pleaca maine la Calarasi tot la un coleg Duster-ist.   Mai raman,

Posted Images

Incep eu:

1. Plafoniera cu 3 becuri, functionala, noua, are clema rupta ( a se vedea in poza )

Pret: 10 lei,

Ridicare din Sectorul 6.

2. Cheie bujii, am 4 bucati.

Pret: 5 lei/buc

Ridicare din Sectorul 6.

post-4078-0-69710600-1441978566_thumb.jpgpost-4078-0-35797200-1441978578_thumb.jpg

post-4078-0-97978600-1441978621_thumb.jpg

Link spre post
  • 3 months later...

Donez amortizor fata de Duster 4x4 diesel PH1. A fost folosit pe stanga fata si are ~60000km. L-am dat jos pentru ca pe dreapta l-am strambat si am schimbat apoi amandoua pe fata. Poza are si mansonul de cauciuc, dar se da, fara, ca l-am pus la cele noi.

post-3261-0-00637200-1450783297_thumb.jpgpost-3261-0-39380100-1450783379_thumb.jpgpost-3261-0-34286000-1450783412_thumb.jpg

Se da in Timisoara si/sau imprejurimi. Pentru alte zone daca rezolvati cu un coleg de forum cu drum in zona, no problem.

Link spre post
  • 1 month later...

Donez:

1 Rampa de proiectoare pentru plafon.

Este aranjata pentru a intra fix intre carenajele barelor longitudinale de la Duster PH1. Prinderea pe plafon este... mobila, cu placa de protectie pe care sunt montati magneti de talpa de antena CB. Este dotata du doua becuri de 55W la cele doua proiectoare interioare si doua becuri de 100w pe proiectoarele exterioare. Rampa nu mai are instalatia electrica.

post-300-0-92978000-1454323337_thumb.jpgpost-300-0-40192400-1454323340_thumb.jpg

2. Set de amortizoare fata (si stanga si dreapta) utilizate 45000 km. Ramase dupa Upgrade-ul facut la Ironman

3. Set complet de arcuri de origine (cele din dotarea masinii).

Toate se doneaza cu titlu GRATUIT dar, doar in Bucuresti si... in weekend

Editat de danielcojocar
Link spre post

Donez:

1 Rampa de proiectoare pentru plafon.

Este aranjata pentru a intra fix intre carenajele barelor longitudinale de la Duster PH1. Prinderea pe plafon este... mobila, cu placa de protectie pe care sunt montati magneti de talpa de antena CB. Este dotata du doua becuri de 55W la cele doua proiectoare interioare si doua becuri de 100w pe proiectoarele exterioare. Rampa nu mai are instalatia electrica.

post-300-0-92978000-1454323337_thumb.jpgpost-300-0-40192400-1454323340_thumb.jpg

2. Set de amortizoare fata (si stanga si dreapta) utilizate 45000 km. Ramase dupa Upgrade-ul facut la Ironman

3. Set complet de arcuri de origine (cele din dotarea masinii).

Toate se doneaza cu titlu GRATUIT dar, doar in Bucuresti si... in weekend

Salut,

M-ar fi interesat doar rampa de proiectoare pentru plafon... dar daca sunt la pachet .....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...