Sari la conținut

Top Service In Timisoara

Top Service auto in Timisoara  

4 membri au votat

1. 1. Ce service folositi in Timisoara si/sau in zona de vest (BH, AR, CS, MH)

• Auto Europa
    • Auto Globus
    • Pit Stop
      0
    • Pro Motor
      0
    • Temeco
    • Verbita
      0
    • Altul
      0

Postări Recomandate

Salut!

Am luat modelul topicului din Bucuresti si pun aceeasi intrebare pentru Timisoara si zona de vest a tarii.

Eu m-am lovit de aceasta problema ( lipsa unui service in care sa am incredere ) si de aceea acest topic.

Stiu ca aproape toti cu masini Dacia in garantie folosesc service Auto Europa, dar mai sunt si care au iesit din garantie si poate au o recomandare mai buna.

Multumesc pentru raspunsuri!

Editat de vsebas
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Buna ideea ta!

Eu am fost de 2 ori la autoeuropa pe sagului si mi-au lasat impresia de "overloaded". Nu au timp de discutii, iti prezinta parerea lor si asta e, iti place sau nu.

Apoi am trecut strada la autoglobus, si pare altceva, desi partea de service dacia e mai mica. N-am fost decat de 2 ori si la ei, in garantie (sonda lamda), extragarantie (revizie a/c) si mi s-a uparut mai comunicativi si mai europeni ca atitudine. Voi face toamna asta o revizie la ei, eventual ceva lucrari extra; sper sa nu-mi schimbe parerea :-)

Link spre post

Salut,

Poate nu sunt aceeasi mecanici la Dacia ca si la Opel ca sincer eu am mers la ei cu un Vivaro sa imi schimbe placutele si am plecat de acolo cu un pistonas blocat la etrier, cand am mai reparat masina pe casco la un mic incident bara din fata era vai mama ei prinsa misca de cum puneai mana pe ea, am mai fost cu alternator picat, direct mi-a dat schimb de piesa cu toate ca se schimba periile, sper sa nu fie aceeasi mecanici, la citroen lucreaza mai bine nu stiu la Dacia.

Link spre post

Am trecut intr-o sambata pe la Timisoara cu Loganul si pentru ca nu-mi functiona aerul conditionat am mers pa Calea Sagului,adresa am gasit-o pe net,la Dacia Renault .

Ce credeti ...nu exista electrician la munca sambata,doar un mecanic si un casier dar dupa doar doua intrebari am realizat ca si mecanicul e paralel cu notiunea de mecanica si ca lucreaza sambata pentru simplul motiv ca nimeni nu vrea sa-si strice weekendul.

M-au trimis peste drum la reprezentanta Opel unde nici macar nu au program sambata.

Am rezolvat-o la Bucuresti la Meridian in 5 minute !Au scos releul AC si au dat cu spray de contact dupa care l-au montat la loc .

Parerea mea e ca la Timisoara la service Dacia Renault din Calea Sagului nu lucreaza profesionisti .

Link spre post
  • 2 months later...

@Danny84 - nu sunt cei de la opel, sunt cativa de la citroen care au si "competenta" dacia - am intrebat la receptie.

Am fost la revizie, in continuare sunt multumit de cum lucreaza, si nici pretul nu mi s-a parut mare: schimbat ulei + filtre (piesele lor), inlocuire disuri frana + placute pe fata (piesele de la @planetara), montat ornament teava esapament 550 ron. Sper sa o tina tot asa!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...