Sari la conținut

Postări Recomandate

Pai iti poti lua oricand ceea ce anunta competitia, nu trebuie sa astepti dupa noul Duster daca nu-ti convine ca nu dau informatii. Nu-ti va placea, schimbi constructorul, simplu.

Stam si "inghitim" pe nemestecate toate prostiile de "fotosopuri" de pe net si plangem, si mai punem si 100 de droburi de sare pe tavan :) (na, in poze ba n-are nush ce buton, ba e urat, ba-i lipseste nustiu ce, ba nu mai are unghi de atac), mai e mult pana la anul, putem "petrece" si altfel asteptarea. :) 

P.S.: Astia abia scot pe piata modelul cu EDC si vrei sa dea informatii despre noul Duster, ca sa nu-l mai cumpere nimeni pe asta de acum? :) 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 296
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

(-+) Senzorii parcare spate raman de culoare neagra, dar par mai mici iar cei din centru nu se vor vedea. (+) Butonul portbagajului nu mai este vizibil. (+) Inelul de remorcare din spate est

pana acum am vazut doar " desene animate" :))

Funcția CAR (condamnation en roulant) e activabilă la Duster I ph2, pragul se poate modifica, implicit e 7km/h Revenind la Duster II, dau mai degrabă Duster I ph3: -senzor de ploaie și lumin

Posted Images

In trim I 2017 s-au vindut cu 3% mai multe Dustere in Europa fata de 2016 respectiv aproape 36 mii bucati. In topul celor mai bine vindute modele in Europa in trimestrul I 2017 Dusterul ocupa locul 36. Aici e intrebarea: daca se vinde asa de bine, ...

Link spre post
42 minutes ago, DonQuijote said:

De ce sa il schimbe si sa scoata unul nou? Pentru ca ar fi cazul sa trec si eu la 4x4, si nu imi vine sa vand un PH2 ca sa iau tot un PH2 :)

Sa-i faca macar un mic facelift, cu linii mai actuale de design.

Macar ceva in genul asta:

Duster-restyled.jpg

Link spre post
22 hours ago, SnakeBiteTwo said:

Linii de design Duster 2018.

Asta este doar o presupunere vizuala. 

2017-2018 Duster lines. new.jpg

Nu va arata asa, asta e sigur.

Eu ma astept sa ia putin din liniile de la Captur sau, mai optimist, de la Kadjar. Dar o modificare totala nu cred ca va fi - va fi pastrata ideea generala de a putea fi produsa cu costuri minime.

Link spre post
3 minutes ago, vladionut said:

Nu va arata asa, asta e sigur.

Eu ma astept sa ia putin din liniile de la Captur sau, mai optimist, de la Kadjar. Dar o modificare totala nu cred ca va fi - va fi pastrata ideea generala de a putea fi produsa cu costuri minime.

Va fi construit pe platforma comuna cu Kadjar/Qashqai, asta e sigur.

Dar ce design va avea, asta ramane de vazut...

Insa sper ca va avea linii in trendul actual de design si nu va mai fi asa "nerafinat" ca actualul model.

50 minutes ago, SnakeBiteTwo said:

Link spre post
2 hours ago, DonQuijote said:

De ce sa il schimbe si sa scoata unul nou? Pentru ca ar fi cazul sa trec si eu la 4x4, si nu imi vine sa vand un PH2 ca sa iau tot un PH2 :)

Vine si ala nou, si din cate am auzit pe ici pe colo, se pare ca vom fi multumiti de el :) 

Link spre post

Pina nu apare ceva in Le Caradisiac ( daca va amintiti acolo au aparut primele poze cu Dusterul iarna ) nu va infierbintati.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...