Sari la conținut

Postări Recomandate

In timp ce altii au scos deja un nou SUV pe 2017 si il anunta deja pe al doilea cu poze si motorizari oficiale domnii din Renault Group ne amagesc cu niste mizerii de poze.

Editat de Caphonne
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 296
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

(-+) Senzorii parcare spate raman de culoare neagra, dar par mai mici iar cei din centru nu se vor vedea. (+) Butonul portbagajului nu mai este vizibil. (+) Inelul de remorcare din spate est

pana acum am vazut doar " desene animate" :))

Funcția CAR (condamnation en roulant) e activabilă la Duster I ph2, pragul se poate modifica, implicit e 7km/h Revenind la Duster II, dau mai degrabă Duster I ph3: -senzor de ploaie și lumin

Posted Images

Daca va place sa puneti botul la tot ce se fotoshopeaza pe facebook sau prin ziare care nu au ce scrie.... :) Nu cred ca vreuna din poze este "oficiala", "de la domnii din Renault Group". :) 

Link spre post

Eu unul nu pun botul dar nici nu vad ceva concret care sa ma faca sa sper la un nou Duster anul asta sau la anul.

duster.jpg

Editat de Caphonne
Link spre post

Cred ca asta e politica, sa nu stim nimic pana la prezentarea oficiala. Trist pentru noi, curiosii si cei ce asteptam Duster 2, dar nu cred ca data de lansare este influentata cumva aceasta lipsa de informatii si teaser-uri oficiale.

Deocamdata, singura informatie oficiala este ca il vom vedea la Frankfurt, in septembrie.

Link spre post
5 hours ago, DonQuijote said:

Cred ca asta e politica, sa nu stim nimic pana la prezentarea oficiala. Trist pentru noi, curiosii si cei ce asteptam Duster 2, dar nu cred ca data de lansare este influentata cumva aceasta lipsa de informatii si teaser-uri oficiale.

Deocamdata, singura informatie oficiala este ca il vom vedea la Frankfurt, in septembrie.

Sa nu stim nimic, pai daca nu stim nimic nici nu putem sa ne gandim la o posibila achzitiei, sunt colegi cu PH1 care isi doresc ''noul'' model si se trezesc ca ''noul'' model a fost ''modernizat'' a disparut butonul auto si lock si a ramas un clasic AWD...

De ce altii isi anunta viitoarele modele ce urmeaza sa apara si astai nu vor sa anunte nimic, nu este frumos asa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...