Sari la conținut

Acr - Cartea De Salvare La Bord

Postări Recomandate

Multumim de efort si pentru traduce. Este o idee buna aceasta dar nu stiu cat o sa ii ajute pe cei de la descarcerare mai ales ca ei intervin in forta nu stau sa citeasca. Au cateva instructiuni clare cum sa actioneze.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este diferenta mare intre ce se vrea a fi propunearea ACR si reglementarile ADAC. Pe langa ADAC care costa anual cel putin 80 euro in functie de .....multe, mai sunt si alte firme concurente cu intindere in tot spatiul UE. ACV este concurenta lor cam la 58 de euro pe an. Pimesti anual un card, ca si cel bancar,precum ca esti membru. In caz de ramai pe sosea cu masina din diferite motive, ti-o repara la fata locului daca este posibil, daca nu, ti-o tracteaza pe remorca pana la un service.

Link spre post

Din ce am inteles eu, le dai un email la ACR si-ti dau un sticker pe care-l pui in geam, de unde va reiesi ca ai schema pusa in parasolar si echipa de interventie va interveni ca atare. @ToranagaSama, la o adica ai fi de acord sa le dam si lor, ACR-ului, schema asta in romana / engleza ? Eu recunosc ca nu am avut chef sa modific, mai ales cand vad lumea care comenteaza. In fine. Toata chestia mi se pare ceva care nu strica in caz de nasol. Se poate sa fie manevra de PR sau manevra de sifonat niste bani cumva sau vreun alt șmen al cuiva, 'abarnam, dar nu cred ca noua ne-ar strica.

Link spre post

Eu nu am nimic impotriva sa le dam schema. O sa incerc sa intru in legatura cu careva de la acr si sa vedem daca nu reusim sa o punem de o colaborare.

LE: Multumesc @Negura pentru sugestie. Am contactat pe cei de la ACR pentru a vedea daca putem sa pregatim un pachet Duster impreuna cu ei

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...