Sari la conținut

Postări Recomandate

Avantajul la Duster e ca il iau fix cand o sa am nevoie evitand cheltuielile cu Sportage-ul si devalorizarea lui in cele 8 luni cat nu am nevoie de masina.

Editat de redman
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Postari populare

Cand am spus cuiva ca vreu sa cumpar Dusterul pentru ca e masina romaneasca, mi-a ras in fata. Alti zambesc cand merg 15 km special sa cumpar produse romanesti. Nu vreu sa polemizez alta discutie, ins

Concluzia mea dupa 6 ani de Germania si cam 10 ore de citit forumul e ca romanii sunt mai pretentiosi la masini decat nemtii :whistle: .

Ce diferiți sunt oamenii. Mie la duster-ul meu îmi place foarte tare faza cu ac ul. La nici una dintre mașinile nemțești deținute de mine, nu făcea atât de repede frig precum la duster.       Sen

Posted Images

Eu zic sa astepti pana cand se scoate un facelift la Duster.....

Sincer aerul conditionat de la Duster PH2 e de kko.... Adica de fapt ma refer la ventilatie - si la lipsa aerului conditionat automat.

Asta mi se pare mie cel mai mare neajuns.

Pentru mofturosi, ar merge si o cutie automata sau macar una cu treapta a 6-a mai lunga pt modelele 4x4. Dar astea nu sunt chiar asa critice, te obisnuiesti cu ele.

Insa ventilatia ma enerveaza in fiecare zi, fiind galagioasa cand nu e cazul si prea putin eficienta cand iti trebuie....

Link spre post

Meh, un alt facelift nu cred ca o sa mai fie, iar Duster 2 probabil o sa fie spre sfarsitul lui 2017 si inevitabil o sa il faca mai mare, ceea ce nu imi place. O strategie buna e sa iti iei un model spre sfarsitul carierei, cand a ajuns la maturitate si majoritatea problemelor sunt peticite in productie. Siigur Duster 2 o sa iasa cu destule bube ca de...totusi are procent insemnat de inginerie si resurse romanesti...

Link spre post

Ce diferiți sunt oamenii. Mie la duster-ul meu îmi place foarte tare faza cu ac ul. La nici una dintre mașinile nemțești deținute de mine, nu făcea atât de repede frig precum la duster.

Sent from my iPhone 6

Link spre post

Vesti bune, m-am decis sa raman la Duster deci o sa hoinaresc cativa ani pe aici :frantics: . Poate se ofera cineva din Bucuresti sa imi arate masina mai in detaliu in perioada 13-15.06.2015 :hyper:

Editat de redman
Link spre post

Si eu sunt ok cu eficienta ac la duster, atat ca uneori e atat de eficient ca ingheata ceva in bord si nu mai face rece de loc. Am patit-o asta vara, in grecia pe 38 de grade, dupa ce am rulat pe autostrada 4-5 ore in continuu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...