Sari la conținut

Peripetii Pe Rarau

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca intamplarea a fost plina de invataminte deci mai rentabila decat o iesire la bere. Eu inteleg urmatoarele: 1. chiar daca ai o masina mai inalta, 4x4 si cutie scurta nu esti invincibil; e foar

Ha ha... :)   Cam la vreo 500 metri mai la vale am patiti si eu aceeasi aventura, tot pe Rarau, acelasi traseu, aceeasi problema cu zapada mare...   A venit un tip cu un Range Rover... A incerc

Sau un troliu....

Posted Images

Ce lanturi sau troliu? Eu nici sufa nu aveam... Pfff! Azi ma duc sa-mi iau! Aveam doar o cazma pliabila... Oricum, lanturile nu cred ca-mi ajutau pentru ca pe stanga nu aveam cum sa le pun. Zapada trecea bine de prag, nici portiera n-o puteam deschide. Cred ca ar fi durat ore bune sa dau zapada de acolo cu cazmaua mea sa pot pune lanturile. Nici cu troliu nu aveam ce face. Doar sa ma trag spre rapa, ca in partea cealalta nu era nimic de care sa ma agat. Oricum, destul de nasoala treaba...

In ce priveste banii pe care i-am dat tiganilor care au incercat sa ma scoata de acolo, ei n-au cerut, dar mi-au tot amintit in timp ce sapau acolo ca "domnu face cinste". Iar la urma, cand le-am intins suta de lei, nu numai ca au luat-o fara sa clipeasca, dar unul zice: "mai da 50 ca suntem 3" No comment...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vrut acum 2 ani sa cobor pe acolo la Campulung, dar mi-a zis cineva de la Salvamont ca e rupt rau drumul, cu niste serpentine "in loc" destul de rupte si sa nu ma aventurez pe acolo (zicea ca s-a chinuit cu ATV-ul sa treaca pe acolo) si am coborat spre Chiril pana la urma.

Link spre post

Eu am coborat de pe Rarau pana la manastire in 2011, cu Dusterul. Pe tot traseul am mai vazut o singura masina (Navara sau L200, nu mai stiu). Drumul e vechi, a fost asfaltat la un moment dat, dar acum e rupt.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...