Sari la conținut

Postări Recomandate

am si eu o mica,mare problema... au inebunit samsarii care vand vouchere rabla, vad pe internet niste preturi care ma inspaimanta..2.600-2.800 chiar si 3.000 ron pentru un tichet????? pe cand anii trecuti se vindeau cu 1.200 ron bucata?????

rog colegii de forum care au achizitionat masina anul acesta sa ne spuna cu cat si de unde au achizitionat vouchere, poate mai sunt colegi care au aceeasi problema,

la mine problema este ca trebuie sa achit dusterul pana la 31 mai si sunt in pom si pomul in aer cu finantele

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

@JOHN75 - daca vrei iti dau eu un nr de telefon, tocmai am luat eu astazi 3 tichete cu 2550 ron bucata. Sa imi dai un PM daca doresti sa iti dau persoana de contact.

domnul admin, cred ca aveti mesageria plina ,nu s-a putut trimite pm.-ul ( doresc numarul)
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...