Sari la conținut

Postări Recomandate

sal sunt si eu nou pe forum am un duster 15 dci 85 hp sunt incantat momentan de el

anterior conduceam un citroen xsara 2,o hdi de care sunt multumit de asemenea

xsara e masina frate, am o prietena s-a rasturnat cu el , rostogolit in camp de 3 ori peste cap si nu a patit nimic, nici ea nici pasaerii din spate. PS. aveau toti centura inclsiv pe bancheta din spate,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Am bon comandă din 5.05.10 cu termen livrare prima săptămână din iunie. Am plătit avans 2000,- RON, plătesc 100% cash (cu ''Rabla'').

Maşina este LAUREATE 4X2 - 110CP 1,5dCI, Gri Platine, ASR-ESP, Geamuri electrice spate, Radio Cd Mp3.

Momentan aştept confirmarea tichetelor de la AFM.

Vă ţin la curent în legătură cu termenul de livrare.

Link spre post

Pai am vazut un post pe dacia forum de unde cam reiese ca s-a dat si discount:

"pe 30-04 am comandat o dacia duster laureat diesel 4x4 110 cp pret standard 15600€ + optionale v.met albastru mineral, asr+ esp+ volan piele, geamuri el spate,mp3, garantie extinsa 24 luni-865€ minus 2700 € cupoane rabla = 13765 €, n-am stiut ca tre sa cer serie sasiu mi s-a spus ca imi vine in saptamina 27- adica 5-9 iulie, cit de buna alegere am facut oi vedea"

http://www.daciaclub.ro/Care-ati-comand ... -s330.html

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...