Sari la conținut

Wishing For A Duster

Postări Recomandate

general vorbind cam asta e ideea, am prins si eu 160 cu loganul de 1.4 dar in 20 minute si cu vant din spate :D

Daca tot am ajuns aici... sincer acum vorbind, cat prinde Duster-ul cu motorul de 1.6 benzina varianta 4x4 ? Trece de 160-170 km/h pe ceas ?

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 143
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai comanr mai, eu nu stiu ce sa zic, se pare ca unii oameni nu pot fi intelesi, sau altii nu pot intelege nimic pe lumea asta. Eu nu stiu cum a trait sau cum traieste acel om initiator de topic, dar

mai omule, te rog nu incerca sa ma jignesti, ti-au mai scris altii despre aerul tau de übermensch in ale masinilor, si stilul de comunicare "prietenoasa". Deja m-ai catalogat cateva posturi mai inaint

Un An Nou fericit tuturor!   Sunt bucuros sa am ocazia de a ma alatura comunitatii celor impatimiti de Dacia Duster. Desi nu posed inca un astfel de autovehicul, il sorb din priviri cu fiecare noua

Posted Images

Motorul 1.6 E6 (de 115cp) am vazut ca a aparut de luna trecuta si la unguri, si la elvetieni si l-am mai vazut undeva, dar imi scapa acum...

Legat de cutia de viteze la motorul 1.6, aceasta este f "scurta"; nu stiu daca va fi la fel la motorul E6 de 115cp, dar la actuala cutie treapta a 6-a este la fel cum e treapta a 5-a la 1.2 TCe si la 1.5dCi (cele doua au aceleasi rapoarte la cutie)....La 140-160km/h turatia in tr.6 e la nivelul 4500-5000rpm (in tr.6 la 1000rpm are 31,83km/h...mai departe aplica regula de 3 simpla)...

Link spre post

Motorul 1.6 E6 (de 115cp) am vazut ca a aparut de luna trecuta si la unguri, si la elvetieni si l-am mai vazut undeva, dar imi scapa acum...

Legat de cutia de viteze la motorul 1.6, aceasta este f "scurta"; nu stiu daca va fi la fel la motorul E6 de 115cp, dar la actuala cutie treapta a 6-a este la fel cum e treapta a 5-a la 1.2 TCe si la 1.5dCi (cele doua au aceleasi rapoarte la cutie)....La 140-160km/h turatia in tr.6 e la nivelul 4500-5000rpm (in tr.6 la 1000rpm are 31,83km/h...mai departe aplica regula de 3 simpla)...

Mda.. daca nu schimba un pic si cutia de viteze comportamentul nu va fi superior fata de motorul actual sau fata de cel de pe Logan in treapta a 5-a :(

Link spre post

Recunosc, si eu as fi preferat 2.0 aspirat in loc de 1.2 TCe. :drool:

Ai naibii astia de la Dacia cu trecerea la euro 6, ca vad ca stau pe loc comenzile. Am dat comanda pe 11 mai si nici pana acum nu s-a generat seria de sasiu si sa imi zica termenul probabil de livrare :((

Link spre post

andrei, trebuie sa intelegi niste lucruri, nu conteaza cate trepte pun pe duster, nu conteaza ce cutie, ceea ce conteaza este puterea disponibila, daca pun motorul de 110 dci sa zicem pe o cutie cu un raport mai lung, se va pierde putere in transmisie si masina va deveni practic mai inceata decat in cazul unei cutii mai scurte, deci daca se vrea un duster mai nervos este nevoie de putere mai mare, de propulsor, nu de cutie, cutia n are nici o treba cu asta, tocmai de aia si cutia e scurta pe duster pentru ca nu are putere motorul, e mic, e eco, bio, zii cum vrei :D

din moment ce se pune un propulsor mai puternic, cresc performantele si totodata consumul, exista "sweet spots" la orice motorizari, chiar si la motorizari v8 unde consumul este rezonabil in anumite puncte dar per ansamblu masina va consuma mai mult, de aceea eu consider ca motorizarile de pe duster actuale sant ceea ce trebuie ca si consum, iar ca si viteza atata poate masina, asa e ea proiectata, astea sunt limitarile sale care trebuiesc intelese.

a dori sa faci din duster ventilator cu 200 la ora sau masina de explorari tin de domeniul comic si de probleme personale, punand motorul de 2 litri masina consuma mult in oras, 12-14 la suta , uneori si mai mult, nu mai are sens pentru o majoritate din romania unde consumul conteaza.

Editat de comanr
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...