Sari la conținut

Diferential Autoblocant Fata Pentru Duster!

Postări Recomandate

Sa nu confundam lucrurile, pentru joaca cu buggy uri si masini din mad-max nu ai nevoie de diferentiale, poti sa le sudezi.Pune mana, mai citeste, vezi care au fost setup urile, masinile de a lungul timpului, vino cu un dialog constructiv, asta daca crezi ca vrei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

vorbind strict de off-road, da, un LSD torsen pe puntea fata poate sa insemne un avantaj, capabilitati crescute de a urca/trece mai usor unele obstacole in unele cazuri.   in schimb, un Torsen pe pu

tine cont ca pe puntea fata se folosesc in general LSD-uri cu placi de frictiune, care transfera mult mai putin cuplu (cam 35% maxim) . Noi discutam aci de Torsen, care in functie de pretensionare poa

io am flasneta, nu prea am cum dialoga cu un guru ,care se da si el proprietar de flasneta,desi detine marci serioase de masini.Dar oricum apreciez ca vrei sa ..vitaminizezi flasnetele

Posted Images

la drept vorbind chiar asta fac, nu e nimic rau sa ai si o masina de joaca in batatura, fie ea flasneta sau nu pe care sa testezi solutii, pe care sa lucrezi, ideea e sa stii la ce te raportezi, sa stii nivelul. odata ce ai accesat un alt nivel vezi lucrurile altfel si apreciezi totul din alt punct de vedere, obiectiv.

nici o masina nu are doar puncte slabe cum nici o masina nu are doar parti bune, insa fiecare masina, dupa solutiile constructive, are un loc al ei pe o grila de valori, independenta de cifre de vanzari sau alte aberatii mai mult sau mai putin corporatiste, cand cineva reuseste sa vada lucrurile astea poate aprecia orice masina la modul corect.

eu rareori ma raportez la marci, nevoit fiind uneori, deseori ma raportez la solutii, ofer suport tehnic din putina experienta pe care o am, dezinteresat financiar, daca pot sa ajut o fac, daca pot sa fac si un ban din lucrul pe la masini ma simt bucuros, stiti si voi ca cea mai mare implinire este sa faci ceea ce iti place, nu exista bucurie mai mare.

Editat de comanr
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...