Sari la conținut

Postări Recomandate

Mi-ar place sa existe posibilitatea de a adauga un utilizator la o lista de ignore, urmand ca ulterior sa nu mai vezi posterile acelui utilizator, si nici sa nu poti primi mesaje private de la el. De asemenea, ar trebui sa existe o sectiune in profilul personal sa vezi ce utlizatori ai adaugat in lista de ignore si eventual sa ii stergi de acolo, daca consideri necesar. Cred ca ar usura la destinderea atmosferei in anumite situatii.

Ingnorati, eventual stergeti, am gasit optiunea, exista deja.

Editat de DonQuijote
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dpdv. tehnic e posibila si ascunderea quote-urilor. Cel mai ok ar fi sa apara posturile si quote-urile cu un text "Mesaj ignorat" si un buton care sa permita afisarea postului respectiv temporar. Dar ma indoiesc ca platforma pe care e construit acest permite asta sau ca functionalitatea poate fi adaugata cu usurinta.

Editat de razvanpat
Link spre post
  • 2 years later...

Se pot ignora postarile unui anumit membru, semnatura si mesajele insa pt topicuri altceva decat UNFOLLOW nu exista.

Pt a ignora postarile unui anumit membru trebuie urmati pasii de mai jos:

1.In My Profile:

ignore1.PNG

2.Click pe buotnul Edit profile:

ignore2.PNG

3.Click pe link Ignore preferences

ignore3.PNG

4. Completati campul Add a new user to my list cu numele userului respectiv si bifati ce doriti sa ignorati: postari, semnatura sau mesaje, apoi click pe buotnul Save Changes

ignore4.PNG

5.Ulterior puteti modifica sau sterge din black list:

ignore5.PNG

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...