Sari la conținut

Pe Unde "va Dati" Cu Prafosul Offroad In Zona Noastra?

Postări Recomandate

Salutare,

Eu am bunicii din Nedeia si am inamolit-o prin "balta", pentru cunoscatori sau mai bine zis prin valea Dunarii, unde si sa nu vrei si gasesti namoale (dar e destul de departe). Voi (cei care ati luat masina asta sa va jucati cu ea) pe unde scoateti untul din ea in apropiere de Craiova? Poate facem un offroad impreuna?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Mai acu' vre-o doua saptamani am prins un blocaj in DB pe la Dragodana, se instala o macara sa scoata un TIR de Dumagas dintr-un sant, asa ca am intrat prin padure intre Hanul Dragodana si Picior de Munte cu intentia sa ies din padure pe la Gherghinesti...dupa ploaie...

Pe google maps nu vad drumul prin padure dar pe maps-ul de pe Iphone 4 imi arata DC115 .

Blocajul s-a terminat in aproape doua ore timp in care am batut cam doua treimi din drum in padure pana cand am dat de o baltoaca mare cu noroi si am decis ca e mai sigur sa ma intorc, nu eram pregatit sa ma cobor direct in noroi daca ramaneam blocat acolo... da' macar n-am stat pe asfalt la coada... ;)

Asa ca din orice situatie se poate ivi o iesire...

Editat de cosdeics
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...