Sari la conținut

Cumpar 3 Roti Rezerva Duster Ph2 Michelin

Postări Recomandate

Aici sincer nici eu nu prea te sfatuiesc sa faci asta, nu de alta dar am Conti-urile M-S(+ul s-a cam facut - in cazul meu) si am zis ca alte intermediare nu ii voi mai lua niciodata. Ale mele pur si simplu se dezintegreaza in timp. mi se rup bucati mici din ele. Dar daca or venit cu masina, trebe puse la treaba, nu? am cu ele 40.000 km.

lasand la o parte toate pro-urile si contra-urile la m+S vs cauciucuri de iarna, sa stii ca in offroad nu te ajuta mult(mai ales daca se si uzeaza)... asa ca conteaza mult ce faci in general cu masina, in ce conditii o folosesti si in fct de asta bafta la luarea unei decizii:D

Si eu astept acum sa "termin" Conti-urile si vreau sa imi tin jantele astea pt o pereche de cauciucuri de iarna(sau AT-uril) si mai vreau sa imi iau o pereche de jante pe 17' si la alea sa iau ceva cauciucuri de vara:D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 57
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@stefanudrea: vei fi unic in lume, fiind singurul om care toamna da jos all-season si pune alte all-season, si primavara la fel Anyway, spor la cumparaturi ! Chiar sunt curios daca isi vinde cineva

Cum poate fi "mai interesant", avand in vedere ca si Continental-urile, si Michelin-urile sunt all-season ? Sunt foarte similare, doar de marci diferite ! O sa ai 8 roti care nu-s nici de iarna, nici

ATENTIE! Rotile sunt marcate cu indicativul de max 80 km/h deoarece sunt altfel de jante. Ele sunt dintr-o tabla mai subtire/slaba. Nu sunt acelasi material ca jantele normale de Duster

Posted Images

@stefanudrea: vei fi unic in lume, fiind singurul om care toamna da jos all-season si pune alte all-season, si primavara la fel :)

Anyway, spor la cumparaturi ! Chiar sunt curios daca isi vinde cineva rezerva...

P.S. Uite alta idee, mai logica: iei 3 rezerve cu aprox 1000 ron (aprox atat ai zis ca ai da), apoi vinzi un set de 4 michelin noi 0km cu 1200 ron, si te faci cu jante gratis si niste bani !

• Like 4
Link spre post
@stefanudrea: cati km faci anual de ti-e frica ca vei uza cauciucurile inainte de vreme?

Cam 15-20000. Spre exemplu, luata in iulie 2014, am deja la activ 12000 km. Ma gandeam ca una e sa cumperi 3 roti si alta e sa cumperi 4, in plus, nefiind urgenta, pot cauta linistit 3 "rezerve" michelin. Sunt constient ca nu sunt superperformante, dar la mers preponderent urban si la drumuri lungi normale sigur tin fiecare din seturi 5-6 ani, iar alternanta pe sezoane, chiar daca ambele sunt allseason, le dau o relativa eficienta.

Link spre post
@stefanudrea: vei fi unic in lume, fiind singurul om care toamna da jos all-season si pune alte all-season, si primavara la fel :)

Anyway, spor la cumparaturi ! Chiar sunt curios daca isi vinde cineva rezerva...

P.S. Uite alta idee, mai logica: iei 3 rezerve cu aprox 1000 ron (aprox atat ai zis ca ai da), apoi vinzi un set de 4 michelin noi 0km cu 1200 ron, si te faci cu jante gratis si niste bani !

Daaa, chiar, nu m-am gandit la faza cu schimbatul de allseason. Eu daca le iau nu ma apuc de revanzare, chiar am planuri exact cum am zis cu ele. Se mai pune si problema protejarii jantelor de aliaj iarna si problema ca la macar 6 luni rotile trebuie permutate pentru eficienta utilizare.

Link spre post

Pai si atunci de ce nu iei un set de anvelope de iarna cu jante de tabla? Poti lua doar 3 jante tinand cont ca una deja o ai pe rezerva, iar iarna folosesti ca rezerva o roata cu janta de Al. Fata de varianta ta cumperi o anvelopa in plus, dar conditiile de utilizare iarna vor fi superioare cu anvelope de iarna.

Link spre post
Pai si atunci de ce nu iei un set de anvelope de iarna cu jante de tabla? Poti lua doar 3 jante tinand cont ca una deja o ai pe rezerva, iar iarna folosesti ca rezerva o roata cu janta de Al. Fata de varianta ta cumperi o anvelopa in plus, dar conditiile de utilizare iarna vor fi superioare cu anvelope de iarna.

Interesting! Ma gandesc si la varianta asta. Ideea era sa fie identice si sa nu mai fie nici un plus de achizitie. In alta ordine de idei, de unde stiu exact tipul jantei de rezerva sa iau altele 3 identice?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...