Sari la conținut

Cumpar 3 Roti Rezerva Duster Ph2 Michelin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@stefanudrea: vei fi unic in lume, fiind singurul om care toamna da jos all-season si pune alte all-season, si primavara la fel Anyway, spor la cumparaturi ! Chiar sunt curios daca isi vinde cineva

Cum poate fi "mai interesant", avand in vedere ca si Continental-urile, si Michelin-urile sunt all-season ? Sunt foarte similare, doar de marci diferite ! O sa ai 8 roti care nu-s nici de iarna, nici

ATENTIE! Rotile sunt marcate cu indicativul de max 80 km/h deoarece sunt altfel de jante. Ele sunt dintr-o tabla mai subtire/slaba. Nu sunt acelasi material ca jantele normale de Duster

Posted Images

Buna Stefan

eu probabil am sa ma lipsesc de roata de rezerva (nefolosita). Peste 1 saptamana ajung acasa, putem vorbi la telefon. Cred ca deja ai numarul meu, dar daca nu da PM.

As vinde si cele 4 roti de otel stilizat cu anvelope Continental (rulaj 3000 km), dar nu prea sunt doritori.

Na numai bine.

Editat de OffWhite
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Interesting! Ma gandesc si la varianta asta. Ideea era sa fie identice si sa nu mai fie nici un plus de achizitie. In alta ordine de idei, de unde stiu exact tipul jantei de rezerva sa iau altele 3 identice?

Te duci la un magazine de piese auto si ceri jante de tabla de Duster. :)

• Like 1
Link spre post

Cam 15-20000.

Pai... cam hai sa-ti spun eu de ce socoteala ta nu bate cu socoteala unui administrator de parc auto (ca aia invart rotile asa pe masini... de la 3 masini, cu rezervele, echipeaza pe a patra masina)

15-20000 km pe an, rezulta 60-80.000 km cu un set. asta tinand cont de durata de viata a unei anvelope. in 80.000 km nici macar n-ai tocit primul rand de anvelope!

Eu am anvelopele Continental pe masina de 4,5 ani si au aprox 65.000 km (cu ele din cei 106.000) si... cam trebuie schimbate ca au o structura acum de zici ca-i plastic.

Deci... unde-i o socoteala logica? ai doua randuri de anvelope pe care, peste 4-5 ani ai sa le-arunci cu totul ca... daca nu s-au tocit, au imbatranit si au crapat.

Pune mana, daca tot vrei sa faci o investitie, si cumpara niste anvelope de iarna care sa te-ajute macar iarna (tinand cont ca oricum ai 4x2)

• Like 1
Link spre post

Pai... cam hai sa-ti spun eu de ce socoteala ta nu bate cu socoteala unui administrator de parc auto (ca aia invart rotile asa pe masini... de la 3 masini, cu rezervele, echipeaza pe a patra masina)

15-20000 km pe an, rezulta 60-80.000 km cu un set. asta tinand cont de durata de viata a unei anvelope. in 80.000 km nici macar n-ai tocit primul rand de anvelope!

Eu am anvelopele Continental pe masina de 4,5 ani si au aprox 65.000 km (cu ele din cei 106.000) si... cam trebuie schimbate ca au o structura acum de zici ca-i plastic.

Deci... unde-i o socoteala logica? ai doua randuri de anvelope pe care, peste 4-5 ani ai sa le-arunci cu totul ca... daca nu s-au tocit, au imbatranit si au crapat.

Pune mana, daca tot vrei sa faci o investitie, si cumpara niste anvelope de iarna care sa te-ajute macar iarna (tinand cont ca oricum ai 4x2)

Cat sunt niste anvelope de iarna bune pt 4x2 meu?

Link spre post

Daca stii germana ar fi bine sa te uiti pe site-ul ADAC, ei fac niste testari serioase pentru anvelope (iarna/vara).

Uite aici cateva sa vezi ca pretul se misca pe un intreval destul de larg.

http://www.marso.ro/kereso?category_id=1&main_separator=values&block=0&filter=gumi_szelesseg|215||gumi_per|65||gumi_coll|16||gumi_tipus|Anvelope%20iarna%20SUV%20%2F%204x4||gumi_marka|null

Eu am cumparat de la ei (cei din link) setul de vara si de iarna Nokian pentru fostul nostru Opel Astra. Iar pentru Daihatsu si Duster seturile de BFG AllTerrain. Chiar daca nu au pe stoc ce doresti ti-l aduc pe comanda. Chestia e ca ei sunt cam departe de Severin (Timisoara e cel mai aproape).

Dar mai sunt o gramada de vanzatori.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...