Sari la conținut

Noul Meu Duster Laureate 4X4 110 Cp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana aceasta am reusit sa inlocuiesc "ghetele" de iarna cu "pantofii" de vara. Am profitat de acest lucru si am schimbat rugina de pe butuci si etriere cu un rosu aprins. Cam asta a iesit:

Acum ca s-a clarificat si problema cu senzorii de parcare, o sa continuam cu modificarile efectuate la masina. Am profitat de vremea buna si am foliat geamurile portierelor spate, luneta si lateralele

Mamaaaaa, ce aderenta !!!

Posted Images

Am recunoscut ca nu stiu ce zic normele. Aproximarile mele se bazeaza pe experienta avuta cu diversi clienti in alt domeniu electric (nu auto) si de aceea aproximez ca tot oameni supusi greselii sunt si aici.

Licuricii la stopuri sunt si la alte masini, cu sau fara interventie la instalatia electrica. Totusi, acolo unde stiam ca s-a intervenit, au aparut mai repede si solutia data de @denon2808 se aplica doar uneori. Chestia cu izolatia iar e relativa, ca poti sa izolezi ca pentru tine si tot poti avea surprize daca acea izolatie nu rezista in masina (materiale sau modul de executie ca pentru in casa).

@daniel, imi pare rau ca pare ca ma "iau" de alegerea ta, dar mi-ai oferit un exemplu si am avut ocazia sa dezvolt pe el, sper util. N-am nici cea mai mica indoiala ca te-ai informat bine inainte, dar cati o fac ? Cati citesc macar manualul ?

Eu intervin oricand in instalatia electrica a masinilor mele, dar stiu in ce ma bag si in caz de ceva, acum nu e cazul cum ziceai, dar a fost la alta, nu mai am pretentii de garantie, pentru ca eu unul nu as acorda. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul as fi nemultumit daca m-as duce cu televizorul la service, televizor la care i-am schimbat eu stecherul ca mi se parea ca nu e potrivit iar la service as da peste cineva care face exces de zel si-mi scoate de exemplu tot produsul din garatie. Evident mi se va spune ca este in garantie si trebuie sa ma prezint numai decat la service. Au si nu au dreptate intotdeauna. Pe garantie mi s-a intamplat sa fiu pus la plata fara sa fiu eu cauza defectului. Dar excesul de zel este tipic celui care reprezinta/repara produsul cumparat. este valabil uneori si la parti componente ale masinilor. Nu a fost un apropo la anume cineva dar a fost off topic

Link spre post

Poti sa pui ce vrei pe masina si nu pierzi nici o garantie, daca le dai o mica spaga schimbi ce vrei la masina pe garantie, din multele mele experiente la diverse marci de masini. :)

SPAGA!!!!!!Asta e deja sport national. Prefer sa dau mai multi bani la un service cu factura in limita bunului simt, decat sa-i bag lu ala ceva maruntis in buzunar.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...