Sari la conținut

Noul Meu Duster Laureate 4X4 110 Cp

Postări Recomandate

Geamurile le-am foliat la un prieten la care am foliat toate masinile pe care le-am avut. Daca ar fi existat, as fi pus folie mai inchisa din doua motive: pot lasa diverse obiecte pe bancheta departe de "ochii curiosilor" si copilul sta in scaunel ferit de razele soarelui.

Mai trebuie sa sudez ornamentul la toba de esapament si e gata pachetul "look" in versiunea mea.:)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana aceasta am reusit sa inlocuiesc "ghetele" de iarna cu "pantofii" de vara. Am profitat de acest lucru si am schimbat rugina de pe butuci si etriere cu un rosu aprins. Cam asta a iesit:

Acum ca s-a clarificat si problema cu senzorii de parcare, o sa continuam cu modificarile efectuate la masina. Am profitat de vremea buna si am foliat geamurile portierelor spate, luneta si lateralele

Mamaaaaa, ce aderenta !!!

Posted Images

Sebastian,

Cat au costat ornamentele in reprezentanta pentru bara fata si si bara spate?

Arata bine masina. Avand si eu aceeasi culoare am de la cine sa ma inspir. :)

Link spre post

Deoarece eu am gasit 2 coduri pentru ornamentele de pe fiecare bara, am primit urmatoarele oferte de pret (de la service-ul din Alba) :

• difuzor (ornament) bara fata cromat - 6207 282 55R – 275 lei sau 6207 216 62R – 134 lei;
  • difuzor (ornament) bara spate cromat - 8507 014 07R – 540 lei sau 8502 280 75R – 200 lei;

Sebastian, poti sa te uiti pe factura si sa imi spui tu pe care le-ai comandat (pe cele mai ieftine)?

Poate ne explica @ t0rquemada care e diferenta intre coduri.

Cei de la service nu stiau si le-au scris celor de la uzina sa vada care trebuiesc comandate pentru PH2 4x2.

Banuiesc ca cele mai scumpe sunt pentru PH1.

Editat de zerookool
Link spre post

Pe VIN de Duster ph1 6207 282 55R și 8507 014 07R sunt corecte, vezi poze.

Pe VIN de Duster ph2 (tip vehicul HSM2, tip motor H5F404, tip cutie TL4) spate e :

ornament bara

850706169R

51,50e+tva

iar pentru față

620728189R

51,50e+tva

P.S. Pentru mai multe detalii primele 10 caractere din VIN pe PM, valabil pentru toți care doresc câte un cod.

post-3685-0-77087400-1427223375_thumb.jpg

post-3685-0-37430100-1427223376_thumb.jpg

Editat de t0rquemada
Link spre post
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...