Sari la conținut

Noul Meu Duster Laureate 4X4 110 Cp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana aceasta am reusit sa inlocuiesc "ghetele" de iarna cu "pantofii" de vara. Am profitat de acest lucru si am schimbat rugina de pe butuci si etriere cu un rosu aprins. Cam asta a iesit:

Acum ca s-a clarificat si problema cu senzorii de parcare, o sa continuam cu modificarile efectuate la masina. Am profitat de vremea buna si am foliat geamurile portierelor spate, luneta si lateralele

Mamaaaaa, ce aderenta !!!

Posted Images

@sebastian81, ce ai avut in evidenta cand ai cumparat senzorii? Care sunt senzorii de calitate mai buna? Ce ar trebui sa stiu cand voi cumpara si eu senzorii?

Eu am vazut diferite produse la pretisi de la 17 pana la 100 euro pe 4 senzori cu modulul si difuzorul.....

http://www.ebay.de/i...=item5d43188b68

Ma gandeam ca un mic sfat ai putea sa-mi dai, in situatia asta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La momentul configurarii masinii consilierul mi-a sugerat sa nu platesc pentru senzori parcare spate montati de fabrica deoarece la un pret putin mai mare voi putea monta in reprezentanta senzori parcare fata - spate care vor avea si afisaj pe langa avertizorul sonor (cei de fabrica au doar avertizare sonora). Plecand de acest sfat i-am montat ulterior impreuna cu o cotiera de origine si carlig. Avand un pachet mai mare am obtinut montajul gratis pentru tot si 15% discount la toate piesele. Am profitat de faptul ca se va demonta bara spate pentru carlig de remorcare si am zis sa pun si senzorii. Nu am ales ceva anume la senzori, ci am optat pentru cei montati de reprezentanta pentru a nu avea probleme cu garantia. Sunt convins ca sunt senzori mai calitativi si probabil la un pret mai bun, dar problema pastrarii garantiei pe partea electrica a fost prioritara. Daca optam pentru senzori fata spate ma ajungeau cam 220 eur cu tva inclus, insa cei pentru fata nu sunt necesari dupa parerea mea. I-am testat si se comporta bine, doar ca daca ai ceva cuplat pe carlig nu sesiseaza la momentul in care dai cu spatele si senzorii bazaie destul de enervant. Modulul sesizeaza o remorca si decupleaza intaritorul de ceata de pe masina pentru a nu se reflecta in oglinda si deranja soferul.

Link spre post

Nu sunt senzori identici cu cei pe care ii monteaza fabrica. Sunt niste senzori care se monteaza de catre reprezentanta si sunt agreati de ei. Nu sunt cu display incorporat in oglina. Afisajul este separat si este montat deasupra oglinzii retrovizoare. O sa pun si o poza poate maine. Pe el se afiseaza distanta pana la obstacol si pozitia lui fata de cei patru senzori. In prima faza este verde afisajul, iar pe masura ce te apropii de obstacol se modifica nuanta in galben, portocaliu si in ultima instanta rosu. Aceste modificari sunt insotite de avertizarea sonora care se aude din ce in ce mai des. Se afiseaza si distanta pana la obstacol in metri.

Link spre post

Exact asa sunt si cei de fabrica, cu specificatia ca nu ai afisaj. Cand bagi in marsarier ai o atentionare sonora.Apoi cu cat te apropii si se intensifica semnalul sonor, mai ai aproximativ o jumtate de metru de obstacol. Si mai cred ca au o raza f. larga, pt. ca te atentioneaza si la obstacole din lateral.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...