Sari la conținut

Actiune Umanitara Craciun 2014 - Comuna UDA- Judetul Arges

Postări Recomandate

• Răspunsuri 77
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

O coloana la munca

Cu aceasta ocazie aduc mii de multumiri tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune si fizic si in alte moduri. Multumiri speciale colegului si prietenului @vsebas care a facut un efort extra

acum ca aceata actiune s-a incheiat - vrem sa va multumim pentru ca ati participat la actiune- fara voi aceasta actiune nu ar fi avut loc - va multumim ca ati fost alaturi de noi atat cu donatii dar s

Posted Images

Programul pe scurt cu l-am inteles eu de la autorul topic-ului...:

-intalnire la Carrefour Pitesti in parcare in jurul orei 18.00

- pana atunci se incearca deja efectuarea cumparaturilor si incarcare/repartizare pe masini

- plecare catre UDA si somn la scoala din localitate- la scoala seara se vor face si pachetele pentru a II-a zi...

- sambata distribuirea prin comuna

Pentru participanti se incearca o cheta ad-hoc(in parcare Carrefour) pentru ceva cumparaturi pt un gratar seara(sambata din cate am inteles)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca mai e nevoie de distribuitori, intru si eu, insa de sambata (vechea problema cu sch.2 de vineri :hmm: ).

Incerc sa ajung cat mai devreme la Uda, la scoala.

Nu stiu daca e semnal in zona, asa ca rog stabiliti canalul pt.comunicare.

Maine vor intra si din partea mea cativa banuti in contul specificat.

Link spre post

Unde se doarme? Pensiune in zona/masina/scoala din comuna?

Din cate am inteles in scoala, numai ca trebuia sa venim cu saltele si saci de dormit. Am auzit ca este caldura in scoala.

Daca ajungi de vineri, iesi de pe autostrada la iesirea Pitesti Sud si ajungi imediat in Carrefour.

Pentru Uda, gps....

Link spre post

In cazul asta cel mai probabil as veni de sambata ca sa nu stau peste noapte. In afara de bani pe cont pe care ma gandesc sa ii transfer saptamana asta, azi sau maine, cu ce alte lucruri/bunuri pot participa sau credeti ca ar aduce un plus acelor familii? Intreb la modul cel mai banal, de ex am un tv pe post de mobilier, eventual un aparat cu microunde, lucruri care noi nu le mai folosim dar care pt unii ar fi binevenite, nu stiu..

Sent from my iPhone 6+

Link spre post

Ne putem grupa sambata dimineata sa plecam mai multi...

Salutare,

Si pentru sambata dimineata la ce ora si unde? Asta in cazul in care nu o sa reusec sa plec de vineri. Sa vad cum scap de la servici si cum negociez cu fica-mea.

Editat de Lupul
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Da, așa scrie pe site-ul lor: BATERIE 12V L3 EFB 70AH 720A - 7711575175.
    • Din pacate au mai fost inadvertente intre codurile si caracteristicile componentelor oferite de unii vanzatori de piese auto. Pe langa codul OE verifica totusi daca este EFB (asta e important pentru S&S) si apoi daca este si de 70Ah 720A. Chiar daca pot sa scriu /codez doar in cateva minute via diagnoza eu am preferat totusi sa iau acumulatorul cu aceleasi caracteristici.
    • Mulțumesc pentru confirmare, o să merg pe codul 7711575175 (acumulatorul este cel din primul rezultat Google, de pe site-ul piese.rada****.ro, la 653,11 lei - ăștia au fost cei care mi-au zis că nu e potrivit pentru mașina mea). De aceea vroiam sa merg pe acumulator identic cu ce este acum pe mașină, ca să nu mai am treabă și cu codatul celui nou.
    • Pentru masina din profilul tau Duster 1.33 TCe 150cp an fabricație 2020 (evident cu S&S) producatorul Dacia ofera codul OE 7711575175 si este 70Ah 720A EFB (pentru S&S), vezi si atasat. Pe masina mea (tot cu S&S) bateria de prim montaj (cu alt cod OE) are aceleasi caracteristici L3 EFB 70Ah 720A, dupa aprox 8 ani am inlocuit-o tot cu una EFB 70Ah 720A dar Motrio (Rombat nu mai avea asa ceva) si pana acum sunt multumit cu ea. Daca doresti alt producator de acumulatori este greu sa gasesti una exact ca cea de prim montaj, dar poti sa gasesti de ex cu 760A, vezi si discutiile anterioare din acest topic (inclusiv despre scriere /codare sau nu in softul masinii) , iar alegerea acumulatorului pana la urma depinde si de tine.
    • Da, și nu am găsit.
  • Creează nouă...