Sari la conținut

Propunere plimbare Buila-Vanturarita (zona Baile Olanesti, cheile Cheii)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si de a doua zi (Radita Manzu).

Sorry de intarziere! Cateva poze, plus filmarea cu virajul buclucas si diferenta pe care o fac lanturile. My Movie.wmv

.. si de la intoarcerea spre casa...   Voineasa -> Obarsia Lotrului     Obarsia Lotrului -> Petrosani  

Posted Images

asa, promisesem din pacate acum cateva zile ca revin cu detalii si n-am mai apucat...

eu propun asa: cine poate sa ajunga, putem ajunge de vineri seara la cazare ca sa avem sambata libera; propun sa plecam de dimineata, in functie de cum putem sa ne intalnim cu totii pe traseul baile olanesti - cheile 'folea'; este o zona foarte salbatica, drumul e foarte frumos; eu am facut cam 75% din el pentru ca m-am oprit in zona care ma interesa pentru escalada, insa drumul continua cativa km mai sus; apoi propun sa mergem spre cabana cheia unde vom ajunge cam dupa amiaza, ora la care daca exista doritori si ne punem de acord, putem lua masa acolo la un gratar de 'mos nicolae'

pentru Duminica inca nu m-am gandit la un traseu, dar incerc sa o fac in zilele urmatoare; cele de mai sus sunt doar propuneri, daca aveti alte sugestii, va rog sa le exprimati :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...