Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

La banii unui rubicon cumpar 3 dustere noi noute: primul ca sa ma dau in ORICE coclaur off road, al doilea sa ma traga cand ma impotmolesc si al treilea sa ma traga cand se defecteaza al doilea. Cu restul de bani imi iau un A8 nou .

Editat de capone
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Da, atunci hai sa ramanem la Noul Duster (Duster PH2) si sa incercam sa intelegem ce primim atunci cand o achizitionam!

Vise de genul plafon panoramic... nu ne trebuie. Ca daca ne-ar trebui, atunci am intelege ca ne salta prea mult pretul de achizitie al masinii si... nu mai este un LOW COST imbatabil la pret vs performante.

Si... cum zice si @tico98, daca imaginea nu-i buna... bagam talpa spre... Q7/XC90/etc... daca ne tine boznarul...

Link spre post

si ca sa revin totusi la subiect. Asa tare nu ma afecteaza ca nu sunt cu impuls celalte 6 butoane . Initial am crezut ca este o chestie din butonul de blocare geamuri/usi , care este tot pe portiera soferului, dar dupa ce le-am deblocat am vazut ca sunt fara impuls. De fapt unde sta problema? Doar la buton ca nu este cu impuls sau tine tot de cablaraie, software, CLIP si alte chestii?

Daca ar fi numai butoanele, parca le-as schimba eu singur daca as gasi mai ieftine.

Link spre post

Trebuie doar butoane, dar cum ai văzut, nu există butoane duble cu impuls, e posibil să mai fie nevoie și de ceva modificări la cablaj - la Duster ph2 nu le știu pe deasupra, la x52(Logan II) nu e o problemă.

Cine știe își poate confecționa singur modulele cu impuls - ai un amărât de microcontroler; partea nasoală vine la conectare, papucii sunt împosibil de găsit pentru muritorii de rând (minim 10.000 bucați doar la firme)

Editat de t0rquemada
Link spre post

@t0rquemada, apelez iar la bunavointa ta. Ai putea sa-mi spui cam ce ar trebui sa cumpar ? Si asa in vara asta vreau sa desfac portierele sa fac la ele insonorizare. Am vazut deja undeva bitummatte 2,5mm cu aluminiu la rola , nu stiu exact cum i se spune pentru partea de tabla si pasta speciala pentru parta de plastic. Preturile sincer sunt modice in comparatie si alt ofertanti. Deci tot le voi desface. Ma gandeam ca ma poti ajuta si cu butoanele astea, pe linie informativa sa stiu ce sa caut. Merci fain

Link spre post

Nu stiu cum isi stabileste la duster capetele de cursa pentru culisarea geamurilor, dar la megane 2 trebuia sa inveti fiecare geam. Daca scoteai bateria masinii si o puneai la loc, geamurile nu functionau decat cate 5cm la fiecare actionare. Le duceai asa incet incet pana la capat, unde cand ajungeai trebuia sa tii tras de buton 3 sec. Abea dupa aceea functiona impulsul ( la toate 4).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...