Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Foarte faina lucrarea. De unde ai luat chederul folosit in ultima poza(cel pentru partea de jos a usii) si cel pentru fanta dintre usa fara si aripa?

Merci

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mesaj ptr. psystem din Focsani, ptr. ca suntem aproape vecini si suntem interesati de chederele respective poate cumparam impreuna si ne ajunge mai eftin. Daca da putem vorbi la telefon, lasa-mi un ms cu nr tel si te sun eu.

Link spre post

L-am cumparat de pe Aliexpress. 4 m au costat cam 6,2 euro, pretul final cu transportul gratis. Acelasi tip de cheder se poate pune in partea din fata a portierelor din fata si uitasem sa precizez si la haion unde ermetizeaza la fel de OK.

http://de.aliexpress...1707068455.html

Stiti daca livreaza si in Romania si cum se procedeaza pentru o comanda? Vad ca au destule lucruri interesante.

Link spre post

Pai iti faci pur si simplu un cont, ca pe olx.ro sau orice alt portal de cumparaturi. Apoi cumperi pur si simplu, si plata se face cu cardul. Dupa cate am vazut eu, e putin diferit ca pe amazon sau ebay. Banii, dupa ce ai facut plata sunt trecuti in contul bancar al siteului (Alipay), nu a vanzatorului, iar dupa ce cumparatorul a primit comanda, trebuie sa faca confirmarea primirii. Apoi vanzatorul isi primeste banul. Singurul dezavantaj este durata de expediere a produsului,dar asta e normal pana la urma, ca e vorba de China.

P.S. Livreaza peste tot pe glob, inclusiv Romania.

Editat de bmcpst
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...