Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

• 4 weeks later...

Seara buna. Astazi am fost si mi-am vazut noul Duster care era deja parcat in curtea reprezentantei. Urmeaza ca dupa ce vor face inmatricularea sa o ridic. M-am uitat cam peste tot la ea si in special la exterior si in limita vizibilitatii si la interior . Cateva nelamuriri am si de asta adresez o intrebare posesorilor de PH2 Laureate. Nu stiu daca toate sunt asa dar la a mea am vazut ca lipsesc mai multe

Protectia cantului din portbagaj eu nu am vazut-o. Voi o aveti din fabrica? Mai jos exemplu din link.

Stiam ca la Laureate culoarea exterioara a oglinzilor este in culoarea masinii. Este fals sau adevarat? A mea este din plastic neagru nevopsita.

Nu am vazut totusi carenaje complete pe roti. Deasupra rotilor cam unde vine amortizorul, era montat totusi doar o jumatate, si anume cel din spatele amortizorului, deci nu protejeaza toata partea interioara a carenajului. Este corect asa ? Mai jos o fotografie insa de la alta masina. Pe Duster este doar o jumatate montata.post-3487-0-30723500-1418583409_thumb.jpg

Carenajul original am vazut ca este vandut si de Planetara.

Ce ar mai fi si iar nu sunt lamurit este ca partea laterala din plastic unde se poate monta si acel Bullbar lateral de inox este de fapt negru si nu gri cum este in fotografia de mai jos

post-3487-0-10804900-1418583968_thumb.jpg

Astept niste raspunsuri de la cei care deja au cumparat Laureate. Si daca ar trebui sa mai stiu ceva in momentul ridicarii masinii referitor la dotari. Pe configurator in momentul comenzii nu am vazut sa fie ceva precizat despre aceste detalii si de asta nu sunt lamurit. Multumesc

Editat de bmcpst
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca ai optat pt pachetul look, ar trebui ca partea respectiva sa fie argintie si nu neagra. Poate o sa adauge ornamentul respectiv uterior, ca e un capac la urma urmei. Le-or fi teama sa nu se fure, cine stie :)

Poza respectiva evidentiaza un PH1, nu?

Link spre post

Da este PH 1 dar nu are relevanta, e de exemplu fotografie. Este vorba doar de culoarea respectiva. neagra sau gri deschis ca in fotografie. Am inteles ideea asta face parte din Look Paket, cat despre celalte detalii sunt cum spuneam in ceata.

Editat de bmcpst
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...