Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Trebuie sa-mi recunosc si greselile si sa le cer scuze colegilor de mai sus. Din pacate nu i-am inclus in lista de doritori. :(

Singura observatie, cu titlu de rugaminte si fara nici o obligatie, este ca avem doi colegi care si-au comandat cate doua seturi de flapsuri: @timekruzer si @vally007. Rugaminte catre ei: daca puteti sa renuntati la un set si colegii de mai sus inca le vor, am multumi mai multi colegi.

Mii de scuze! :(

Salut,

Cu cea mai mare placere renuntam la o pereche, dar nu sunt pentru mine ambele. A doua pereche este pentru un prieten cu un duster la fel ca al meu. Poate se mai strang doritori pentru o viitoare comanda. Eu as mai avea nevoie de o pereche pentru un alt prieten cu duster PH2 4x4.

P.S. Daca rezolvi cu paypal, o sa fac si eu plata imediat, pentru a ne achita de datorie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Atunci le asteptam pe astea, le montam si vedem daca sunt ce ne dorim, apoi mai facem o comanda.

Din cate am vazut, tot ei produc si grila fata imitatie Land Rover.

Editat de apashi
Link spre post

Trebuie sa-mi recunosc si greselile si sa le cer scuze colegilor de mai sus. Din pacate nu i-am inclus in lista de doritori. :(

Singura observatie, cu titlu de rugaminte si fara nici o obligatie, este ca avem doi colegi care si-au comandat cate doua seturi de flapsuri: @timekruzer si @vally007. Rugaminte catre ei: daca puteti sa renuntati la un set si colegii de mai sus inca le vor, am multumi mai multi colegi.

Mii de scuze! :(

Nu-i nici o problema, iar colegii nu cred ca si-au comandat 2 seturi pentru ei, asa ca nu pot sa cer sa renunte cineva la un set. Mersi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...