Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

sa-mi spuneti cum hotarati cu banii. Eu vreu sa fac transfer bancar in euro si cred ca dureaza 2-3 zile.Sper ce cel care strange banii sa aibe cont in euro. Daca in final v-ati hotarat sa adunati direct in lei , atunci o s-ai trimita cineva din tara la cel care aduna banii

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gasim solutii pentru bani! ;)

Cum as face eu:

- as comanda flapsurile separat, intr-un colet si sa rog producatorul sa treaca o valoare a pachetului mai mica de 10EUR

- un al doilea colet cu aparatoarele de noroi, cu acelasi amendament al valorii in EUR

Sau sa ii zic producatorului sa faca doua sau chiar trei colete, echilibrate ca volum, ca sa nu trezim suspiciuni la vama, pe care sa treaca o valoare mai mica de 10EUR.

Ce parere aveti?

Link spre post

Gasim solutii pentru bani! ;)

Cum as face eu:

- as comanda flapsurile separat, intr-un colet si sa rog producatorul sa treaca o valoare a pachetului mai mica de 10EUR

- un al doilea colet cu aparatoarele de noroi, cu acelasi amendament al valorii in EUR

Sau sa ii zic producatorului sa faca doua sau chiar trei colete, echilibrate ca volum, ca sa nu trezim suspiciuni la vama, pe care sa treaca o valoare mai mica de 10EUR.

Ce parere aveti?

Din cate imi aduc eu aminte de pe vremea cand mai aduceam din "ciaina" cate ceva, mai multe colete pe aceeasi adresa vor fi cumulate la vama si vor pune intrebari. Poate acum s-au mai schimbat regulile, dar dupa parerea mea, cel mai bine este sa fie un colet pentru deflectoare, un colet pentru aparatoare cu valoare de 10 eur, eventual fara valoare si specificat pe pachet GIFT este o minune pentru vama!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...