Sari la conținut

Postări Recomandate

Doar pentru a clarifica, 700 euro sau scazut din valoarea masini si asta nu este oferta pentru mine data de dealer,si este chiar pe site la dacia.

cand am facut eu comanda oferta suna cam asa

Mai modern, Noul Duster își reafirmă stilul de SUV veritabil, capabil să depășească orice obstacol. Beneficiază de oferta lunii octombrie și la achiziţia unei Dacia Duster primești o reducere de 700 euro TVA inclus:

dar oferta pe luna asta are alte conditii

* Ofertă supusă unor condiţii, valabilă până la 31 octombrie 2014. Preţul afişat este valabil pentru Dacia Duster versiunea Acces 1,6 şi este obţinut prin aplicarea unei reduceri de 700 euro TVA inclus din pretul tarif. Prețul nu contine contravaloarea culorii metalizate, a oricarui echipament optional sau accesoriu. Perioada cuprinde 3 ani garanţie valabilă în condiţiile carnetului de garanţie. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

poate faceam mai multe daca reuseam sa ma plimb pe acasa :ermm:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

toate accesoriile sun de la dacia si montate tot la dacia si mai jos sunt detalii pentru costuri, din pacate pe factura nu am codul produsului dar barele transversale sunt tot de la ei si visual nu pa

Buna ziua,   Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2     Oferta include: Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….......

Prima Poza

Posted Images

Hai sa nu facem afirmatii in vant...

Factura masinii are un emitent... si discountul oferit nu este acordat de catre Dealer!

Procentul de 0.5% peste cursul de schimb al BNR este adaugat de catre producatorul masinii, adica DACIA!

Acel procent o sa existe pe orice factura indiferent daca exista Discount-ul oferit pentru masina sau nu.

Ofertele facute de dealeri (alarme, covorase, etc..) sunt facute sa te atraga sa iei masina de la ei sa nu pleci la un alt dealer...

Eu in calitate de "end user" ma intereseaza sa reduc pretul de achizitionare cat mai mult, ma intereseaza mai putin cine imi acorda acel discount, ca este dealer-ul sau Dacia. Mi se pare cumva aiurea sa imi zica ca imi da discount de 700 de euro cand eu platesc acel procentaj de schimb valutar. Mi se parea fair sa spuna ca este un discount de 350 euro si asta basta. Basca sa nu mai spun ca nu am inteles de ce daca pretul masinii este in Euro, de ce nu am putut sa achit in Euro, trebuie sa mai pierd si pe parte de schimb valutar.. dar asta probabil se intampla la toate marcile de masini in Romania. In Suedia de ex unde am al doilea domiciliu, pretul este in valuta de acolo si nu trebuie sa achit mai stiu eu ce comisioane la achizitionarea autoturismului, la nu stiu ce schimb valutar.

Imi pare rau ca ti-am poluat topicul, dar nu m-am putut abtine.

Link spre post

Cu siguranta o stim toti dar o mai repet,ne bucuram la 4 presuri dar la 700 euro cu TVA si + oferta de la dealer.mai bine zis, banii raman in buzunar.

In cazul meu am pus banii la accesorii,eu cred ca sunt corect cand gandesc ca am avut de castigat.

Link spre post

multumesc "catalinux" sper sa treaca usor aceasta perioada de asteptare Acum am o ocupatie in plus cu acest si sunt convins ca timpul va trece mai repede si voi invata lucruri noi despre masina cu ajutorul vostru.

Comanda a fost data la Simpo Trans Colentina si tot acolo se vor monta si accesoriile.

legat de intrebarea ta cu alarma fara fir, nu cred ca tin de dealer si sunt accesorii dacia care le gasim si pe site. am mai achizitional o masina tot de la aceias reprezentanta acum un an si nu aveau alarma fara telecomanda in oferta de accesorii dar acum vad ca este in lista de preturi dacia.

Mai jos este lista de accesorii primita de la dealer, dar si o lista mai completa este pe site la dacia http://www.dacia.ro/...vice/accesorii/

OFERTA ACCESORII DUSTER 4X2

DENUMIRE REPER

ALARMA CU TELECOMANDA

ALARMA FARA TELECOMANDA

SENZOR PARCARE FATA

SENZOR PARCARE SPATE

COVORASE CAUCIUC

APARATORI NOROI FATA/SPATE

DEFLECTOARE AER USI FATA

PROTECTIE PORTBAGAJ

TREPTE ALUMINIU +SISTEM PRINDERE

BARE TRANSVERSALE

PROTECTII LATERALE

BULLBAR ALUMINIU

TUB ALUMINIU PROTECTOR BARA

PROTECTII ARIPI

ELERON

COTIERA

ATELAJ REMORCARE

Editat de florin_badescu2004
Link spre post

Eu alarma viper pe can bus nu am pus-o la dealer ci la o firma specializata in asa ceva. Oricum, din ce mi-au spus la duster 1 nu se poate pune asa ceva. E ceva legat de calculatorul masinii si de reteaua can-bus. La duster 2 am inteles ca e complet alta conceptie fata de vers anterioara.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...