Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua, :hug:

Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2

Oferta include:

Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….............14800 euro cu TVA

Vopsea Metalizata(Gri Platine)……..………………………………………………...300 euro cu TVA

Cruise control (regulator limitator de viteza)………………………………………..200 euro cu TVA

Asitenta la parcarea cu spatele………………………………………………………..200 euro cu TVA

Scaune fata incalzite…………………………………………………………………...100 euro cu TVA

Media Nav : sistem de navigatie si multimedia touch screen 7'' …………………...300 euro cu TVA

Pack Look……………………………………………………………………………... 800 euro cu TVA

Pack Piele……………………………………………………………………………….600 euro cu TVA

Discount……………………………………………….….........….………...…..….....700 euro cu TVA

Total ………………………………………………………………..…………....…..16600 euro cu TVA

Lista accesorii comandata de mine care se vor instala la dealer;

Alarma fara telecomanda

aparatori noroi fata spate

deflectoare aer usi

protectie portbagaj

trepte aluminiu

bare transversale

protectii laterale

bullbar aluminiu

protectii aluminiu

protectii aripi

cotiera

atelaj remorcare

Total ……2100 euro cu TVA

Termenul de livrare: In acest moment Saptamana 49-50 :hyper:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

toate accesoriile sun de la dacia si montate tot la dacia si mai jos sunt detalii pentru costuri, din pacate pe factura nu am codul produsului dar barele transversale sunt tot de la ei si visual nu pa

Buna ziua,   Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2     Oferta include: Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….......

Prima Poza

Posted Images

da chiar mai am ceva de asteptat.Cu rabdarea........greu avantajul este ca sunt plecat din tara si masina ar trebui sa vina cu o saptamana dupa ce ajung si eu acasa.

Multumesc pentru urare! Eu intru de ceva timp pe forum fara sa fiu membru dar acum am zis ca este timpul sa devin chiar daca nu am inca duster,dar am un santero stepway din 2013 care zic eu ca este apropiat la confort si optiuni cu dusterul 4x2

Link spre post

Iar legat de discount-ul ala de 700 euro, defapt e de 350 ;)

Cotiera sau alarma (la alegere) e cado' de la dealer impreuna cu presurile cu marginea inaltata. Sau tu poate ai negociat altfel.

Oricum sa o stapanesti sanatos, o sa iti placa.

Link spre post

Aveti dreptate,mule din optiunile comandate se pot gasi la preturi mult mai mici, dar la mine este o problema care ma obliga sa fac treaba asta..Nu am timp sa alerg in scurtele mele vacante sa caut oferte pentru produse mai ieftine si montajul respectiv de acea am preferat sa le comand direct la reprezentanta.

Am negociat pe email si am primit cadou:

presurile

manopera gratuita pe perioada garantiei

si 700 euro care nu inteleg(dr-dumi) de ce spui ca este 350?? dar cred ca am scapat eu ceva..

Chiar foarte interesant forumul aflu lucruri noi

Am platit avansul la masina dar accesoriile integral inclusiv manopera,am confirmarea tot pe email ca montarea accesoriilor nu va dura mai mult de 2 maxim 3 zile.......

Link spre post

Hai sa nu facem afirmatii in vant...

Factura masinii are un emitent... si discountul oferit nu este acordat de catre Dealer!

Procentul de 0.5% peste cursul de schimb al BNR este adaugat de catre producatorul masinii, adica DACIA!

Acel procent o sa existe pe orice factura indiferent daca exista Discount-ul oferit pentru masina sau nu.

Ofertele facute de dealeri (alarme, covorase, etc..) sunt facute sa te atraga sa iei masina de la ei sa nu pleci la un alt dealer...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...