Sari la conținut

Postări Recomandate

este devarat greutatea in plus se simte pe termen lung la uzura motorului si la consum dar sa recunoastem......

• arata mult mai bine
  • nu se mai loveste carutul de tabla in parcare la magazin(asta ca sa mai si radem)
  • motorul de 1,2 are 125cp si chiar daca are toate accesoriile montate tot nu este redus la 110cp cat are un 1,6
  • da senzatia de o masina mai mare si mai voluminoasa
  • daca ma plictisesc de ele le scot la vanzare pe ocazii fara nici o problema.

Poze de la interior si motor,care este foarte foarte silentios si foarte sprinten in comparatie cu 1,5motorina sau 1,6 benzina.

bine inteles ca singurul zgomot apare dupa 70Km de la barele transversale pe care le voi da jos cat de curand si vor fi montate doar dupa ce cumpar si cutia.

post-3450-0-12272400-1417881065_thumb.jpg

post-3450-0-94289500-1417881106_thumb.jpg

post-3450-0-84090300-1417881131_thumb.jpg

post-3450-0-73324000-1417881141_thumb.jpg

post-3450-0-89055300-1417881148_thumb.jpg

post-3450-0-03158500-1417881167_thumb.jpg

post-3450-0-73849900-1417881266_thumb.jpg

post-3450-0-48710800-1417881275_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

toate accesoriile sun de la dacia si montate tot la dacia si mai jos sunt detalii pentru costuri, din pacate pe factura nu am codul produsului dar barele transversale sunt tot de la ei si visual nu pa

Buna ziua,   Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2     Oferta include: Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….......

Prima Poza

Posted Images

Covorasele alea le-am primit si eu de la simpotrans cand am luat masina de la ei... Cand le-am vazut, am comandat imediat cele cu margine inaltata!

Da @Negura... dupa ce am verificat toate service-urile din Bucuresti, am ramas la Simpotrans. Si asta de acum 9 ani! Imaginativa ca si toti oamenii pe care i-am cunoscut acum 9 ani acolo... sunt si-acum! La mecanicul la care merg eu (Florin) merg de 7 ani (inca de pe vremea cand nu exista Colentina si mergeam in Afumati)

Link spre post

multumesc pentru recomandare,am comandat deja si trebuie sa ajunga saptamana care vine,ai dreptate sunt presuri ne potrivite nu mai zic.....cu toate ca este prezent sistemul de prindere pe podea presurile livrate au fost fara sistem de prindere...Offf

Nu vreau sa para ca exagerez sunt doar niste presuri,poate la urmatoarea masina cumparata noua si acest detaliu minor va fii rezolvat/rectificat.

Presurile comandate sunt exact cele de aici:

http://www.motorvip.ro/produs/covorase-cauciuc-dacia-duster-2wd-2010-tip-tavita-motorvip

Link spre post

un lucru este sigur.

am masina de 24 ore si are fix 120 km,motorul este foarte silentios si foarte dinamic. mai si un sandero stepway cu motot de 0,9 90cp dar dusterul este cu mult peste performantele si confortul unui sandero.

acum sa vedem cat de fiabil este,si daca o sa regret ca nu am asteptat pentru versiunea 1,2 4x4

Link spre post

multumesc pentru recomandare,am comandat deja si trebuie sa ajunga saptamana care vine,ai dreptate sunt presuri ne potrivite nu mai zic.....cu toate ca este prezent sistemul de prindere pe podea presurile livrate au fost fara sistem de prindere...Offf

Nu vreau sa para ca exagerez sunt doar niste presuri,poate la urmatoarea masina cumparata noua si acest detaliu minor va fii rezolvat/rectificat.

Presurile comandate sunt exact cele de aici:

http://www.motorvip....tavita-motorvip

Salut,

Pretul presurilor pe care le-ai comadat este acelasi ca pe site-ul din link? M-ar interesa si pe mine...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...