Sari la conținut

Postări Recomandate

Ezact la Webasto m-am referit. Cu mentiunea ca acea rezistenta cred ca este pozitionata undeva unde permite distributia aerului cald indiferent ca dai spre parbriz sau prin gurile de aerisire din fata sau la picioare. Cel putin la mine asa este.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

toate accesoriile sun de la dacia si montate tot la dacia si mai jos sunt detalii pentru costuri, din pacate pe factura nu am codul produsului dar barele transversale sunt tot de la ei si visual nu pa

Buna ziua,   Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2     Oferta include: Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….......

Prima Poza

Posted Images

stie cineva dupa cat timp sa se lase usile de pe fata??

cele pe spate se inchid perfect dar cele pe fata cam greu. a mai avut cineva probleme doar cu usile pe fata?

Nu e vb de lasat usile ci mai degraba de presiunea aerului care se creeaza in interior in momentul cand inchizi o portiera fata. Fa o incercare: deschide putin un geam (oricare vrei), dupa care incearca din nou sa inchizi portierele fata. Ai sa sesizezi o mare diferenta.

Link spre post

Ezact la Webasto m-am referit. Cu mentiunea ca acea rezistenta cred ca este pozitionata undeva unde permite distributia aerului cald indiferent ca dai spre parbriz sau prin gurile de aerisire din fata sau la picioare. Cel putin la mine asa este.

Din ce vazui intr-un film (la un logan diesel si nu cred ca la duster ar fi pozitionata diferit) in consola centrala de sub bord vine caloriferu de apa (pătrățos așa) si dupa dânsul, aproape lipit, vine piesa cu rezistenta, cam de aceeasi lățime Si de acolo se duce caldura in functie de scripeți, pârghii si sistem click-clack. Care caldura vine destul de repejor.

Link spre post

Din ce mi-au explicat cei care urmau sa faca montajul, tot harnasamentul se afla in zona motorului, caldura efectiva venea pe unde vine de obicei, nu existau elemente in plus. Ok, singurul element in plus afara de ce era pe la motor era o teava de gaze suplimentara pe unde ieseau gazele arse.

Eu m-am interesat anume de incalzitorul pe apa, erau intr-adevar si unele pe aer care aveau o suflanta direct in interiorul masinii si se pozitiona undeva in portbagaj sau sub scaun, insa nu era ceea ce aveam eu nevoie. Sistemul asta pe aer avea grija doar de incalzitul habitaclului, nu incalzea si apa la motor.

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...