Sari la conținut

Postări Recomandate

Exista alarma pe cheie chiar si pe PH1. Colegul nostru @dusty2010 are asa ceva pe masina inca din 2010. Este luata de la Dealer si montata la Dealer. Problema cea mai mare este ca, avand doar o singura cheie cu telecomanda, are o singura telecomanda

Se poate face o a doua cheie cu telecomanda. Am intrebat la Simpotrans si mi-au comunicat ca ma costa cca 250 RON - daca-mi amintesc eu bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

toate accesoriile sun de la dacia si montate tot la dacia si mai jos sunt detalii pentru costuri, din pacate pe factura nu am codul produsului dar barele transversale sunt tot de la ei si visual nu pa

Buna ziua,   Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2     Oferta include: Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….......

Prima Poza

Posted Images

Se poate face o a doua cheie cu telecomanda. Am intrebat la Simpotrans si mi-au comunicat ca ma costa cca 250 RON - daca-mi amintesc eu bine.

Atentie! Cei cu Duster FL ar putea fi nevoiti sa plateasca mult mai mult pentru a doua cheie cu telecomanda, pentru ca se pare ca e un alt procesor in cheie. Pana acum nu am gasit pe nimeni care sa o poata citi, asa ca de duplicat nici nu a mai fost vorba. La dealer costa undeva spre 600 lei la comanda acum vreun an. Daca gasiti pe cineva care poate duplica cheia de FL, dati-mi si mie un semn va rog! Si eu am alarma pe singura cheie cu telecomanda.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...