Sari la conținut

Postări Recomandate

Poate il pune la vanzare ca are cardanul cam obosit, dupa atata offroad.... Asa ca samsarul a dat putin pe el - si dupa aia il vinde si el cu un adaos.

Ca sa aiba unde pune si el $$$, evident cumpara doar masini foarte ieftine, pentru un anume motiv !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

un scurt comentariu legat de Dustere provenite de la Lease Plan. Am cautat si eu unul de la ei cand am vrut sa-mi Dusterul actual.

Dusterele de la ei provin din flota Petrom. Okura le-a adus o serie de imbunatariei (scuturi de exemplu). Stiu de la un amic neamt care se ocupa cu asa ceva - masinile de la Lease Plan, Sixt, Arval sunt date spre utilizare unei companii, dar tot ei le fac intretinerea si reparatiile. Cand masina intra in service, utilizatorul primeste masina la schimb pe durata stationarii in service. In general cam toate reviziile sunt facute la termen iar reparatiile conform cerintelor. Kilometrajul nu este trucat ca la alte masini aduse de samsari din Germania, Belgia etc. Cat despre exploatare, cel putin cei de la Petrom nu pot depasi viteza legala, nu se baga pe alte drumuri decat cele care trebuie sa mearga, pentru ca flota este monitorizata prin GPS. Ai depasit viteza, pac SMS la administratorul de flota, ai umblatcreanga prin padure, pac la Rezboiu -vorba lui Conu" Caragiale. Ca unele masini au fost utilizate mai bine, asta tine de sofer. Ca msina a mai "umblat" offroad - nu toate drumurile la sonda sunt amenajatte.

In concluzie: Din punct de vedere al kilometrilor - afisajul e corect. Din punct de vedere al reparatiilor majoritatea sunt facute ca la carte - este mai bine sa previi decat sa intretii - de aici vine marja de profit la cesiunea dreptului de utilizare. In rest, cum ti-e norocul. Sau vigilenta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...