Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,

apelez la comunitatea forumduster.ro pentru cateva informatii de bun simt si la obiect despre urmatoarea masina gasita la vanzare:

http://www.auto.ro/dacia-duster/2157987.html

Deasemenea orice informatii considerati utile in vederea achizitionarii unui second hand, doar despre Duster vorbim, sunt bine venite.

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Despre masina respectiva pot sa-ti spun doar un singur lucru... A fost de Societate pe Leaseing Operational de la LeasePlan (se vede pe suportul placutelor de inmatriculare)

E cu dus si-ntors... Daca a fost la o singura persoana si a avut grija de ea, poate fi ok. Daca au fost mai multi... cam greu de spus.

Link spre post

Depinde din ce tara e. Daca este din Germania, ma indoiesc ca acei km sunt reali. Apoi mai ar fi aspectul cumpararii unui autovehicul din jud. Arges, atatia cefosi si samsari la un loc ca acolo nu am mai gasit in alta parte..

LE: e o noua moda asta sa ii schimbi suportul de la numarul de inmatriculare.

Poate nu e cazul la masina asta.

LE2: da si tu un search la numarul respectivului de telefon si vezi ce gasesti pe net :)

Editat de dr_dumi
Link spre post

Multumesc!

Am vazut ca mai are si alte anunturi la vanzari auto, asa ca probabil nu e "vanzator particular".

Partea cu anvelope AT am observat-o si eu si de aceea am intrebat aici, poate stia cineva de masina pe unde a umblat si cum a fost exploatata.

Ma gandesc ca la un second hand daca motorul si cuplajul 4x4 sunt ok, restul ... le mai schimbi asa incet si nu cu niste costuri astronomice.

Daca aveti cunostinte, prieteni, cu Dustere ok de vanzare as fi recunoscator pentru o informare :).

Link spre post

Am vazut si eu ca nr de telefon ii apare la anunturi de vanzare auto inca din 2007, asa ca "cam pare" samsar.

Un vecin si-a cumparat un Duster sh 4x4 benzina full-option (inclusiv piele) cu 55.000 km cu 8500€ saptamana trecuta. Vrei neaparat diesel?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...