Sari la conținut

Suierat ca de rulment la rece - Facelift dCi - intre 1900-2200 rpm

Postări Recomandate

Pentru cei care cred cu inversunare ca faceliftul este 100% schimbat fata de modelul de baza, recomand sa consulte capitolul zgomote, suierat...etc din prezentul forum la modelul de baza. Acolo este dezbatut pe larg ce si de ce suiera si eventual ce masuri se pot sau nu lua.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 73
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tot ce contează este că  m-am făcut inteles?.Multumesc pentru intelegere, pentru  viitoarele greșeli de ortografie. Si ,nu m-am supărat pt atenționare, dar nu am decât 8 clase, deci fiți înțelegă

Dacă nu ţi-e cu supărare, ia un ‘i’ de la ‘fii’ şi pune-l la ‘accesori’. Mulţumesc pentru înţelegere.  

Rezonanţă…

Posted Images

Nu e schimbat mult - dar toba clar e altfel la 4x4.

Daca ai si un link - ar fi grozav.

Suieratul mi se pare mai ascutit - nu e ca zgomotul gros de pe evacuare.

Am sunat la service dar cica sunt tare ocupati si un au timp. Parca era criza ??

Link spre post
  • 3 months later...

Daniel, Klaus, pana la urma inclin sa cred si eu ca e de la evacuare.

Deci ati avut dreptate.

Asta ar fi bine - sa nu fie de la turbina :)

Ciudat cum se repara singura problema dupa ce se incalzesc tobele !

Tot nu pricep de ce nu a facut asa si cand era masina noua.... Ceva trebuie sa se fi intamplat, s-a dilatat ceva, nu stiu ce sa zic !

Editat de i96nds
Link spre post
  • 1 year later...

Mai stie cineva ceva despre asta? Am auzit ca ar mai fi si altii care au acest suierat. Parca era userul adilos care zicea de ceva asemanator.

Prin cartier a trecut un Duster PH2 care facea acelasi suierat. Nu am apucat sa vorbesc cu proprietarul acela...

Sigur masina nu facea asa de noua - pentru ca eu parchez intr-o parcare subterana unde s-ar fi auzit imediat suieratul.

Acum suieratul nu mai e doar in primele 10 minute ci e permanent...

Editat de i96nds
Link spre post

Salut,

Azi am fost la service. Au zis ca o turbina care suiera ar trebui sa o faca din ce in ce mai rau, la turatii din ce in ce mai mari.

Sincer am dubii - dar ... asa o fi...

Asadar ei zic ca nu ar fi turbina.

Culmea e ca azi NU a mai vrut sa faca, a incercat inginerul de service sa dea ture -dar degeaba... E culmea asta, cand mergi la doctor ... refuza sa mai faca....

Dar pe drum pana acolo a facut ! asta e culmea iarasi.... Deh, poate data viitoare :)

Daca tot am ajuns la service, au scos tubul care aduce aer catre filtrul de aer - si i-au pus un mastic, ceva... ca intra in vibratie partea inferioara fata de cea superioara si facea ca un tractor. Acum nu e exclus sa fi fost si pe acolo vreun loc prin care aerul sa nu treaca cum trebuie si sa suiere, desi eu m-as mira sa fie asa presiune acolo, ca doar e pe admisie, nu pe evacuare.....

Admin, totusi masina nu a facut asa cand era noua, daca era normal - atunci de ce a inceput sa faca doar la un anume moment? S-o fi sucit vreun palet in turbina....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...