Sari la conținut

Probleme tehnice datorate amatorismului din service

Postări Recomandate

AM creat acest subiect pentru a ne putea infatisa problemele si nemultumirile legate de intretinerea in perioada de garantie a masinilor noastre.

Incep eu cu o problema destul de grava pentru care va cer sfatul.

Saptamana trecuta am fost in service pentru repararea scaunului sofer, respectiv inlocuirea cadrului deoarece scaunul se balansa fata-spate.

La desfacerea scaunului mecanicul mi-a spus ca nu se pricepe ocazie cu care i-am spus ca ar trebui sa nu se apuce dar m-a asigurat ca ceva o sa iasa. A iesit ca nu a mai putut pune perfect husa scaunului, un burete atarna intr-o parte iar cadrul nu s-a schimbat deoarece numai dupa ce totul a fost desfacut si-a data seama ca piesa nu se poatrivea la duster.

Dar cel mai grav e faptul ca la demontare a rupt mufa rosu cu negru de sub scaun (pentru airbag lateral). De fapt nu mufa ci bucata de plastic rosu care fixeaza cele doua parti.

Am observat acest fapt dar credeam ca mufa respectiva este din 3 bucati. Ulterior am aflat ca mufa respectiva este doar din doua bucati. M-am uitat sub scaun si am vazut ca mecanicul mi-a fixat-o cu banda izolatoare fara sa imi spuna nimic. M-am intpors la service si am reclamat situatia iar ei si-au recunoscut vina dar m-au mintit ca numai suportul de mufa este rupt si ca exista reper pentru suport pe care o sa-l inlocuiasca.

Azi vocea clientului m-a informat in scris ca mufa respectiva nu are reper suport mufa si nici macar mufa nu se gaseste deoarece "la elementele de siguranta se schimba intreg cablajul".

Va rog daca cineva cunoaste problema si are vreo solutie sa mi-o comunice deoarece eu in momentul de fata am ajuns la disperare. MI-am cumparat de un an o masina buna care literalmente mi-a fost nenorocita de pseudomeseriasii din service Corunca - Tg.Mures.

PS Probabil nici nu trebuia scimbat suportul de scaun ci doar stranse suruburile de fixare!!!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 49
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

AM creat acest subiect pentru a ne putea infatisa problemele si nemultumirile legate de intretinerea in perioada de garantie a masinilor noastre. Incep eu cu o problema destul de grava pentru care va

Da, am patit si eu. A fost strans mult mai tare decat trebuie. Garnitura aia de cauciuc a filtrului aproape imbraca buza metalica. am avut noroc ca nu a crapat sa ma lase fara ulei pe te miri unde. De

Asa e! Baga presiune pe ei! Ameninta-i si cu diverse institutii (recte Protectia Consumatorului). Si nu cu baiatul din Service, care munceste si nu stie ce face! Baga discutii cu sefii!

Posted Images

Acum am venit de la service. Am observat o atitudine de a da vina pe mine. Seful service-ului cu care am vorbit acum doua zile si a spus ca rezolva situatia azi s-a facut ca nu stie despre ce este vorba si a spus sa vorbesc cu un mecanic care stie situatia ca el n-a vazut masina. Exact asta ma temeam sa nu recunoasca. In situatia asta sunt bun de plata. Cum as putea sa demonstrez ca nu mi-am desfacut singur scaunul?

Tipul asta a mai tipat odata la mine cand am fost cu suportul de la conducta de benzina rupt (dupa ce masina a fost la ei pentru montajul alarmei si a senzorilor de parcare). A spus ca eu l-am rupt si l-am platit ca sa mi-l schimbe.

Link spre post

pai daca te-a prostit odata,tot la ei te-ai dus?.....mare greseala

E singura reprezentanta din oras iar in orasele invecinate tot ei sunt.

Eu am judecat problema asa:

Varianta 1. Fac poze la lucrarea lor si o trimit la vocea clientului. VC va face presiuni pe service sa-si repare greseala iar ei, ca sa nu plateasca cablajul de inlocuit, vor incerca sa se disculpe.

Varianta 2. Sa nu ii supar prea tare si sa comande ei cablajul ca fiind pe garantie. Neavand nimic de pierdut poate imi repara masina. Varianta asta e cea mai buna insa daca vine cablajul mi-e teama ca nu o sa stie sa-l monteze.

Varianta 3. Fac reclamatie la protectia consumatorului si la vocea clientului. Fac scandal la seful firmei, fac scandal peste tot si vad ce se intampla. Daca nu se rezolva situatia imi cumpar un scaun nou si il montez la cluj sau la brasov. Cred ca o sa ma coste de o sa ma sparg.

Link spre post

Imi pare rau de patania ta, dar mai ales de nesimtirea de care dau dovada. Eventual poti incerca la Sighisoara, dealerul de acolo nu are nici o legatura cu cel din Tg-Mures, apartine de cel din Odorhei. Acuma nu pot garanta pentru nimeni, dar ai putea incerca....

In alta ordine de idei, cand ti-au facut ce au facut la masina, ce ti-au trecut in acte ? O operatie trebuie sa fie trecuta, care presupune si desfacerea scaunului....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...