Sari la conținut

Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!

Postări Recomandate

...

Din cate am gasit pe net, acest Wayteq se poate atasa folosing un suport cu ventuza de prindere pe parbriz. Sau ma insel?

Eu as prefera un modul inclus, insa ne putand instala un screen mare (cum ar putea merge la opel, ford, etc), ma gandeam la varianta de dimensiuni 1-DIN din care apoi sa iasa acel display pentru navigare sau multimedia. E drep ...un pret maricel ....

Inca studiez problema, nu am cumparat nimic ...

corect tot ce ai spus...eu personal nu agreez metoda "scula pe 1DIN si ecran rabatabil mare" din simplu motiv ca e destul de probabil sa lovesti din greseala sau sa agati cu o haina sau ceva ecranul rabatabil si mecanismul respectiv este destul de fragil...odata ce l-ai fortat este foarte probabil sa apara jocuri in mecanism iar in timp ecranul nu va mai sta fix sau nu va mai functiona corect. chiar si daca dai mai tare intr-o groapa (si avem destule), incepe sa se balangane ecranul si forteaza mecanismul....ca sa nu mai zic ca Dusterul este o masina "de teren"...ma rog exagerez, dar este mult mai probabil cu Dusterul sa te plimbi pe forestiere/drumuri mai putin bune pe care acel 1DIN cu ecran rabatabil nu se va simti prea bine in timp.

dupa mine 2DIN incastrat in bord sau solutie dedicata cu ventuza in geam sau sistem de prindere in ventilatia masinii este cea mai durabila solutie (sa nu exista subansamble/mecanisme care implica miscari, in general mecanisme fine). 1DIN cu ecran rabatabil este o solutie de luat in seama in "tarile cu apa calda" unde poti folosi si o suspensie sport lasata de exemplu (au drumuri bune)...la noi, unde e mai mult "off-road" pe sosele nu mi se pare viabila... in fine, parerea mea...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 357
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomandarea Renault:   http://www.focal.com/renault/en/   pentru boxe

Salutare colegi,   Astazi am montat si eu protectiile la aripi si bandourile pe usi, arata demential. Timp total alocat lucrarii - 3h cu tot cu spalatul masinii... foarte mult mi-a luat cura

Inca cateva poze:

Posted Images

Ne poti da si noua un link, sa vedem cum s-a montat 2-DIN?

o idee: http://img693.imageshack.us/img693/6299 ... duster.jpg vazuta aici:http://www.forumduster.ro/tuning-dacia-duster-duster-tuning-virtual-t50-10.html (dar e facuta pe calculator :-) )

poza reala:post-204-13349156780023_thumb.jpg luata de aici (tre' sa fii inregistrat):

si alte poze reale:

post-204-13349156781207_thumb.jpgpost-204-13349156782307_thumb.jpgpost-204-13349156783531_thumb.jpgpost-204-13349156784719_thumb.jpgpost-204-1334915678596_thumb.jpg

luate de aici (tre' sa fii inregistrat):

nu zic ca is faine (nu e pe gustu meu)...da' se poate :-)

Link spre post

Mersi Kidu.

Imaginile sunt de mare ajutor. Nu am sa pun un 2-DIN din doua motive:

-1. ecranul va fi oricum prea jos, si nu va fi deloc ergonomic daca e folosita navigatia. Presupune sa imi mut privirea mult prea in jos pentru a ma ghida dupa gps.

-2. consola are o linie curbata iar ecranul as avea un unghi vizibil in jos, fata de pozitia perfect verticala. Asta implica o usoara pb in vizibilitate.

Voi ramane fie pe varianta 1-DIN cu ecran rabatabil, fie ce am vazut astazi pe youtube: - oglinda retrovizoare cu modul gps inclus si ecran de 3.5-4.5"...Pt varianta a doua as prefera sa o vad inainte, pentru ca nu sunt convins daca acest ecran de 4 inch ar fi suficient de vizibil ....

Link spre post

sigur, ..... parerile sunt impartite.

Tocmai am consultat cateva imagini informative post2436.html#p2436>

Dupa pozitionarea ecranului de la un device 2-Din, consider ca datorita curburii inferioare a consolei bordului, ecranu va fi pozitionat usor inspre podea, ceea ce nu avantajeaza deloc vizibilitatea. In plus, cred ca va fi pozitionat prea jos pe consola, pentru a fi 'la indemana' pentru a fi consultat in cazul rularii navigatiei.

Dupa alte vizualizari pe youtube, pt device-urile 1-DIN cu ecran rabatabil, observ totusi ca mecanismul nu este atat de fragil, incat sa se defecteze de la rularea pe gropi ... Ca accidental poti sa-l atingi -- da. exista un risc, insa as spune minim.

Iti multumesc oricum pentru opinie. In astfel de discutii este absolut necesar sa se prezinte toate aspectele unui produs, atat + cat si -.

Ma mai gandeam la o oglinda retrovizoare cu ecran de 4" si modul gps. Crezi ca ar putea fi o alternativa?

Nota: - ce doresc eu? - un device (fie 1-DIN, fie oglinda minune, ...alt echipament incastrat in bord/habitaclu nu vad) care sa aiba modulul gps inclus. Pe baza acestei referinte, ... hai sa vedem ce variante gasim !?

Link spre post

Nota: - ce doresc eu? - un device (fie 1-DIN, fie oglinda minune, ...alt echipament incastrat in bord/habitaclu nu vad) care sa aiba modulul gps inclus. Pe baza acestei referinte, ... hai sa vedem ce variante gasim !?

Tii neaparat sa fie in masina? Eu am telefon cu GPS, cu siguranta e mai ieftin decat cele incastrabile in masina, si ca un plus am GPS tot timpul cu mine. L-am folosit de mai multe ori in drumurile in strainatate, si e foarte bun.

Link spre post
  • 1 month later...

Montat xenon si pe proiectoare, evident de 4300 k. Am o poza, dar nu prea reflecta realitatea, culoarea fiind cea de pe sosea, adica usor galbuie.

Zilele astea, in functie de buget, voi incerca o antifonare cu un material nou pe care vreau sa il import. Pana nu testez pe masina mea, nu pot risca sa vand, dar pot spune ca se va iesi la un pret mult mai mic decat Dynamat-ul, dar cu aceleasi calitati.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...