Sari la conținut

Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 357
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomandarea Renault:   http://www.focal.com/renault/en/   pentru boxe

Salutare colegi,   Astazi am montat si eu protectiile la aripi si bandourile pe usi, arata demential. Timp total alocat lucrarii - 3h cu tot cu spalatul masinii... foarte mult mi-a luat cura

Inca cateva poze:

Posted Images

Da' TMC-ul funcţionează în România?

TMC = Traffic Message Channel şi avea prognozată lansarea în România pentru 2011…Promisiuni.

in RO inca nu...exista promisiuni, cum ziceai si tu...

din Ungaria incolo in schimb functioneaza.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
v-ati gandit sa folositi Wayteq950BT-HD ptr unitate de "entertainment" ?

Pe mine ma intereseaza si functia de Navigator, care este inclusa in device-ul din linkul pus de mine!

pai devicce-ul respectiv (postat de mine) are si navigatie/gps....poti pune ce soft&harti vrei tu pe el.

ce ai ales in final?

Link spre post

pai devicce-ul respectiv (postat de mine) are si navigatie/gps....poti pune ce soft&harti vrei tu pe el.

ce ai ales in final?

Din cate am gasit pe net, acest Wayteq se poate atasa folosing un suport cu ventuza de prindere pe parbriz. Sau ma insel?

Eu as prefera un modul inclus, insa ne putand instala un screen mare (cum ar putea merge la opel, ford, etc), ma gandeam la varianta de dimensiuni 1-DIN din care apoi sa iasa acel display pentru navigare sau multimedia. E drep ...un pret maricel ....

Inca studiez problema, nu am cumparat nimic ...

Link spre post

Merge!

Implica niste modificari mai maricele, dar mere pus 2DIN pe logan/duster/sandero. Se muta butoatene de geamuri pe consola, jos langa schimbator, al fel si avaria si inciderea. Comanda de climatizare se lasa la locul ei. dupa operatiune iti ramane loc sa pui un 2 DIN. Sunt mai multi pe un alt forum care au facut asa ceva. Eu, personal, nu vad rostul atat timp cat am produse similare la dimensiunea 1DIN si la pret mai decent, dar...

O alta solutie e folosirea unei comenzi de la loganurile de Brazilia. Nu am idee de costuri

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...