Sari la conținut

Iesire soft offroad, zona Fundeni - Groapa

Postări Recomandate

Apai cred ca a fost ceva furtuna inainte sa treci pe acolo de a luat semnul cu "DRUM INCHIS!! PERICOL DE PRABUSIRE!!"

parca citisem undeva ca soferii de Matiz au prea mult antigel in instalatie, dar dupa cum sta treaba nici cu anumiti Dusteristi nu mi-e rusine.... :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 171
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Drumul din foto este DC 262 din Arges (Bradet-Turburea-Corbeni) si nu era nici o avertizare. Si chiar daca era... Apoi mi-am dat seama de ce niste sateni de la ultimele case intalnite se cam uitau lung dupa mine cand am trecut pe langa ei...

Podul chiar a fost o incercare "hard", dar se vedeau urme de cauciucuri dupa el, asa ca daca altii au trecut, am incercat si eu. Pe de alta parte nu era decat 1,5 m pana la apa, iar adancimea nu era de speriat.

P.S. Nu am fost "matizist", mi-am inceput cariera de off-road ca "trabantist" :hyper:

Link spre post

yeap, frumos si traseul... pe unde vroiam eu sa ies spre frumusani nu mai era drum, arasera aia; pe unde am fost azi de-a lungul dambovitei n-am mai fost nici eu, oricum merita tinuta minte zona

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...