Sari la conținut

Iesire soft offroad, zona Fundeni - Groapa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 171
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Forta de tragere e pt. o masa de 400kg, trebe sa scrie undeva mic pe el...

Trage 4 T pe roti, nu masina impanata in noroi!!

Editat de vsebas
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@vsebas, cred ca ai vrut sa scrii 4000 Kg, nu 400.

Stiu ca o masina impotmolita in noroi echivaleaza cu mai mult (cateodata e de ajuns "copilotul"), dar daca mai esti si la deal...

Ideea e daca acest troliu de 4T reuseste sa te scoata dintr-o situatie combinata (o urcare usoara intr-o zona unde ai pierdut aderenta - stiu, e cam subiectiva situatia...).

In plus cred ca trebuie si un scripete, asa , pt.orice eventualitate.

Link spre post

Nu, 400kg am scris bine, cand mai prind troliul amicului ii fac o poza la eticheta aia; ori am vazut bine ori era de la copaci ( aia 5) si vedem cu un zero mai putin.

Link spre post

Baieti, faina iesire ati avut si ma bucur ca ati experimentat cu diferite tehnici de troliere. V-as fi recunoscător daca am continua putin discuția despre troliul manual (poate cel mai bine ar fi pe topicul de echipament de offroad?)

Si asta pentru ca m-ar interesa evident detalii legate de acest subiect, inclusiv un link sau specificatii (brand/model) pt cel cu care v-ati jucat, plus o întrebare legata de siguranță in exploatare, având in vedere ca vorbim de cablu de otel foarte aproape de operator, cu lungime relativ mica (din ce am văzut majoritatea au cam 3m).

Pe de alta parte vad utilitatea acestei scule si prin jurul casei, asa ca ma tenteaza sa achizitionez asa ceva.

Multumesc anticipat si daca sunteti de acord, haideți sa sugeram unui moderator sa mute posturile relevante la topicul de echipament offroad.

Respect!

Link spre post

Gata, am schimbat tranzistoru' si pare sa mearga link-ul cu "marea ctitorie":

Ia incercati si sa-mi spuneti daca se vede fara pureci:

Cat despre troliu manual, e deja un topic pe tema asta, cred ca se numeste ceva cu recuperare in off-road. Si pentru ca am ceva poze/filmulete cred ca o sa ma apuc de tricotat la ele si poate scot ceva coerent...si fara violari de drepturi de data asta :D

doar sa gasesc ceva timp pentru operatiunea de culegator de folclor...

Link spre post

Ca si putere (4 tone) e ok adica misca masina si la deal fara probleme. Este foarte lent insa si bineinteles trebuie sa ai de ce sa te ancorezi.

Pe scurt la nevoie te scoate din necaz si la aprox 200RON e afacerea perfecta. :-)

Asa cum a zis DenisB sufe, ocheti si cabluri sa avem ca ne descurcam. Apropo s-a rupt o sufa de 4 tone cand l-a scos Dtel pe Lupul care era pe burta... :-(

cam despre recuperarea asta e vorba

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...