Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

La 09.03.2021 la 19:26, Pandy a spus:

Baieti, sa va povestesc care a fost cursul vietii sonore a Dusterului meu. 

L-am luat cu difuzoarele fata schimbate cu cele de la Alpine. 

03B765DB-778D-415B-8372-A50275EC7736.thumb.jpeg.41586d7212940e0ba218767512292784.jpeg

Totul bine, dar sunt cam sclifosit, imi doream ceva mai mult bass. Nu eram dornic sa investeac in amplificator si subwoofer, deci pe spate am mers cu niste difuzoare Blow, 2 cai. 

84381FF7-1802-4574-890D-648F8C8C6991.thumb.jpeg.34035f828a701c9f6c0552b0214c0102.jpeg

Frumoase, ok, cu filtre introduse in usa. Singura chestie e ca difuzorul de inalte nu prea sta lipit si am incercat o gramada de variante de autoadeziv, nimic. 

A mai trecut timpul si nu era cum ma asteptam, playerul este un JVC, nu extraordinar, dar isi face treaba. 

Pana sa ajung la capitonarea usilor o sa mai fie ceva pasi, dar astazi psihicul m-a asistat in achizitionarea pachetului de la Alpine, un subwoofer SWT-12S4 si amplificatorul BBX-T600.
La final legaturile le voi face printr-un comutator ca sa nu fie conectat permanent, sa nu deranjez pasagerii care nu sunt fani.

Am incercat, desi stiam ca am sanse mari sa pierd, sa instalez jucariile. Efectiv m-a batut. Nici macar capabil de a avea becul de power aprins nu am reusit. Legasem siguranta extra, facand totul rapid, doar ca sa testez, am conectat + direct la baterie, - initial pe un surub, apoi pe caroserie, nimic. 

Degeaba ma legasem cu RCA-un din amplificator la casetofon, daca tot nu aveam curent in ea. 

Sugestii? Unde gresesc?

Sau, cineva din Bucuresti dispus sa ma ajute?

@Pandy Salut. Cum ai rezolvat fixarea tweet-erelor pe fata de usa ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Salut.

Ce nu am înțeles eu din acest topic, si aș avea rugămintea sa îmi explice si mie cineva care știe: un Duster 3 cu sistem audio MediaNav cu "4 boxe", are 2 boxe fata si 2 spate, in uși, sau 2 boxe fata in uși si 2 tweetere in montanții parbrizului?

Mulțumesc :)

Link spre post

Duster P1310 (ultimul model) nu are MediaDisplay/Medianav ci OpenRlink**, iar ăla vine cu 6 boxe(Live /"Medianav")* 4 boxe (non Live /"Mediadisplay").

*E online permanent, inclusiv update de harti, update calculatoare mașină și aplicație MyDacia

** ca pe Rafale, Austral, R5, Captur II ph2, Spring ph2

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...