Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

Eu am inlocuit doar boxele si se aude mult mai bine, indiferent de sursa audio.

Probabil cei care au mai inlocuit boxe, au pus dif-uri cu SPL mic si de aia se aude mai slab.

Legat de amplificare, se poate pune amplificator cu intrari de semnal mare. Adica firele ce merg la boxe din player se pun la intrarea amplificatorului.

Mai exista solutia si cu adaptoare de semnal de la nivel mare la mic pentru amplif-uri care au doar intrari de semnal mic cu mufe RCA.

Editat de emilian_rks
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Eu am inlocuit toate boxele cu ceva Sony . Suna mai ok decat cartoanele de fabrica, mai ales pe bluetooth (pe CD inca nu am incercat). Nu am pierdut pe joase, am castigat ceva inalte, mediile erau ok si inainte si acum. Doar ca parca as mai vrea un pic pe inalte, si mi-as pune niste tweeter-e cu spliter la boxele fata.

Link spre post
  • 1 month later...

Am un prieten care si-a tras de la bricheta si a schimbat siguranta aferenta. Cand vrea il baga, cand nu vrea il scoate de acolo. A modificat un incarcator auto. I-a schimbat cablul.

Mi-am cumparat si eu statie si subwoofer, dar le alimentez direct de la baterie pentru ca eu amplific si difuzoarele

Editat de MikePop
Link spre post
  • 4 weeks later...

Dupa ce am citit tot topicul, cap coada ma batea gandul sa pun difuzoare de 16.5 cm cu inele de mdf. Ideea e ca trebuia sa tai din fata de usa, asa ca am renuntat si mi-am cumparat 2 seturi de MAC-uri de 13 cm. In final tot a trebuit sa tai din fata de usa pentru ca nu incapea magnetul in adancime, se vede in poze. Problema este ca plasticul ala pe care l-am taiat avea rolul sa protejeze magnetul boxelor originale de apa, pentru ca, surprinzator, in usile de la Duster si cred ca nu numai, intra apa pe la chederul de la geam.

Ma rog, am ajuns sa scot fata de usa pentru ca aveam un greieras, asa am descoperit apa de pe difuzor.

Le-am pus la uscat si cand le voi monta inapoi pe masina le voi baga in gaura inainte sa bag boxa, un sac de gunoi.

Sunt sigur ca asta s-a intamplat la mai multi dintre cei care au inlocuit boxele, dar probabil ei nu au scos fata de usa dupa ploaie.

Si daca tot am ajuns sa postez, difuzoarele se aud ok in combinatie cu Medianav, doar ca inca nu au functionat cele aproximativ 100 de ore necesare pentru rodaj. Ma astept sa se auda mai bine dupa ceva timp, voi reveni cu un update.

post-4533-0-78963700-1458666318_thumb.jpg

post-4533-0-71471800-1458666322_thumb.jpg

Editat de BogdanF
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...