Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

Internet prin satelit am vrut eu sa-mi pun la tara (avantajele si dezavantajele unui loc foarte izolat).

Te iei cu mainile de cap ... cea mai mare viteza pe care o poti gasi (la un pret "rezonabil") este de 512 kb/sec .. da, 0.5 mb/sec cu trafic inclus de 50 mb/ luna la pretul special (pferta) de 250 euro pe luna (nu mai tin minte daca era cu sau fara TVA :)) ). Depasirile de trafic nici n-am intrebat cat costa ca eram anesteziat deja de la viteza :))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

Antena va fi folosita pt transmisii live( video si audio) si ca solutie temporara de internet pentru diverse evenimente ( teambuilding-uri, conferinte, etc) organizate in zone izolate sau fara acces la internet.

Instalarea si operarea echipamentului va fi mult mai facila pe masina decat in varianta de mai jos( a fost instalat serviciul de luni pana miercuri la un hotel din Predeal) mytebahu.jpg

Varianta aproape finala:

e9eva7uz.jpg

u2upu3az.jpg

e3y7usuq.jpg

Nu este o premiera :

ubasy4er.jpg

@cosminium intre timp preturile au devenit mult mai rezonabile.

Editat de sky
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...