Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru soferul de Dacia Duster, am compus si eu o urare. amuzati-va, insusiti-v-o, bucurati-va de ea !   Cu ocazia sarbatorii, Si al anului sfarsit, Iti urez doar sanatate, si noroc, sa fii iu

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna si a Anului Nou, le doresc tuturor Dusteristilor actuali si viitori Multa Sanatate, Cadouri multe, frumoase si utile. Sa aiba parte de un brad minunat impodobit si lumi

La multi ani si din partea mea tuturor membrilor acestei comunitati si fie ca anul 2016 sa va aduca tot ce va doriti si iesiri impreuna cat mai multe! Sper sa particip si eu imcepand cu 2016 la cat ma

Posted Images

Hai sa va scriu mai bine de-acuma, ca nu stiu cum o sa mai am vreme pana dupa sarbatori :)

Dragi colegi, va multumesc pentru ca mi-ati facut ultimele cateva luni din an (de cand activez pe forum ) mai placute si de multe ori mai amuzante, si pentru ca m-ati mai invatat din "meseria" de posesor de automobil in general si de Duster in particular. Imi doresc sa am timp sa ma bucur in continuare de comunitatea asta si (deci) ca si voi sa aveti timp sa impartasiti experientele acumulate. Si mai mult, imi doresc sa am timp sa ma ocup de masina si sa pot impartasi si eu micile intamplari automobilistice cu voi toti.

Sa aveti sarbatori linistite si sa va bucurati de ele si sa fiti buni si rabdatori cu cei din jurul vostru, sa apreciati momentele bune cu cei dragi, ca amintirile placute sa va ajute in situatiile mai delicate. iar pentru noul an... va urez sa va prinda cu zambetul pe buze si cu multa speranta de mai bine.

Craciun Fericit si La Multi Ani !

Sa ne auzim cu bine in 2016!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...