Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

La firme mi se pare ca este de ceva vreme limitarea asta. La persoane fizice vroiau sa introduca acum, de curand.

Eu am platit masina la dacia cu homebank dimineata pe la 9:30, si pe la amiaza (13) cand am sunat la vocea clientului mi-au confirmat ca au intrat banii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Din spusele dealer-ului, Dacia ar avea contul la BRD, asta inseamna ca ar trebui sa merg cu sacosa la o banca BRD sa fac transferul. Daca as face direct din ING, nu as avea nici o garantie ca banii ar fi livrati in aceasi zi. Deci inca o zi pierduta..

Link spre post

Plata cu sacosa la BRD este mult mai rapida decat orice transfer. Odata ce-ai varsat banii in cont, in secunda doi sunt vazuti in cont.

Eu am facut plata masinii cu sacosa la ora 22 la sucursala de la Complexul Comercial Baneasa iar a doua zi dimineata la ora 8 m-am prezentat sa ridic masina. Daca faci transfer bancar seara... a doua zi nu stiu daca se vad in cont... ca seara (noaptea nu se fac operatiuni bancare)

Link spre post

Sacosa e sfanta, m-am dus si eu cu cardul la dealer, mi-au zis ca trebuie neaparat cu transfer in contul Dacia si..... am ajuns la sacosa deoarece transferul trebuia "vazut" in cateva ore deoarece se modifica in rau cursul valutar. Norocul meu ca nu aveam cont la BRD unde trebuia sa te programezi din timp pentru a putea retrage sume mai mari de 10k RON.

Link spre post

Da asta cu, cursul valutare este o realitate, cumva se iau dupa cursul BNR din ziua de marti a fiecarei saptamani (ala de luni e cam nasol de regula sau ceva de genul)

Eu sper ca la BRD ,ma pot duce cu sacosa sa ii depun in cont la Dacia fara sa am nevoie de vreo programare in prealabil. Teoretic nu ar trebui sa fie, de obicei hotii astia te programeaza cand trebuie sa scoti bani, nu cand trebuie sa le dai :D

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...