Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Intr-adevar, are sens, totusi nu mi-a trecut prin cap ca o uzina de ademenea dimensiuni si renume are o singura vopsitorie :-)

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

Povestile cu vopsitoria nu le luati in seama! Sunt doar povesti....

La vopsitorie intra caroserii doar cu protectia data si ies fiecare alta culoare. Vopsirea se face cu vopsele pe baza de apa iar curatarea robotilor vopsitori se face in cateva secunde!

Problemele de livrare sun legate de codul primit de masina in baza comenzii. In general nu dureaza chiar 3 luni pana la livrare dar nu este imposibil! Totul depinde de comenzile din strainatate! Caci, totusi, acolo se duce 90% din productie. Si... in strainatate (germania) se asteapta chiar si 4-5 luni...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Interesanta oferta... Chiar am ochit cateva lucrusoare pe care le-as vrea. Astept sa aflu de unde se pot achizitiona (si eventual preturi).

In alta ordine de idei ( si putin off topic) am vorbit cu electricianul de la Dacia Meridian despre posibilitatea de a monta o camera video pentru mers cu spatele, care sa fie conectata la Medianav (fara sa crack-uiesti OS-ul).

A zis ca a mai avut cereri si, ca urmare s-a apucat de ceva timp sa studieze problema. Rezultatele sunt incurajatoare, zice el. Medianav-ul ar avea nevoie doar de o mica modificare hard (respectiv "deturnarea" legaturilor de la mufa pentru casti - AUX). A ramas sa-l sun saptamana viitoare sa-mi spuna exact daca se poate face si cat m-ar costa (plus implicatiile legate de garantie).

Revin cu vesti in topicul dedicat (gadget-uri si brizbrizuri).

• Like 3
Link spre post

Optionale interesante pentru Duster, ce-i drept disponibile doar in strainatate (deocamdata) o parte dintre ele. Interesant ca au si jenti, mai multe modele. Sau eu nu am fost de ceva timp si exista astea si la noi ?

http://www.dacia-loc...sura_duster.pdf

Mare parte nu exista, ca pretul ar creste, ca Dacia si-ar pierde legenda de masina low cost, etc, vezi topicul "Ce nu va place la Duster", mai au putin si-l incaiera forumistii pe un coleg nou venit :D

Link spre post
  • 1 month later...
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...