Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

In primul rand, din cate stiu eu, perioada de casare (perioada in care puteai sa-ti dai masina la Remat si sa iei voucher-ul) s-a incheiat. Parca erau 10 zile din momentul inceperii campaniei Rabla (adica a inceput pe 14 noiembrie si s-a terminat pe 24 noiembrie).

In alta ordine de idei, poti folosi voucher-ul doar daca factura finala e emisa cel mult pe data de 23 decembrie. Din pacate nu ai cum sa afli cand va fi fabricata masina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Am luat un Duster2 Laureate 1,5 110 4x4 pe data de 29/11 de la Cobalcescu (Splaiul Unirii), Bucuresti. Masina era pe stoc si tocmai primisera aprobarea sa vândă stocul si pe cele din showroom cu câteva zile înainte. Pe 22 m-am dus sa achit avansul si sa fac comanda pentru masina de mai sus in culoarea gris Olive cu aproape toate optionalele pe ea. Agentul, cu care vorbisem de câteva ori in prealabil si de la care avusesem la testat un model vechi cu aceleași caracteristici tehnice pentru 1,5 zile, mi-a spus, intr-o doară, ca acum le pot vinde pe cele de pe stoc, dar deja o vânduseră pe cea in noua culoare albastru/gri, care oricum nu ma interesa. Mai aveau una argintie in showroom si inca una la fel in depozit, ambele full-option la €19.339,64 (inclusiv TVA). Eram oarecum între Olive si argintiu de la început si când mi-a spus ca imi mai poate reduce inca €900 cu un tichet rabla (au zis ca ei au cumparat la €600 si n-am discutat), am uitat de umflarea nejustificata a optionalelor (ex. €200 pentru senzorii de parcare doar spate si fără afisaj pe ecran) si am zis OK! Am achitat avansul in dupa-amiaza respectiva prin transfer bancar (5%) si am așteptat câteva zile sa vina aprobarea tichetului rabla si socoteala finala de la renault Românie. Am achitat restul (transfer către BCR din nou parca) pe 26 si apoi am așteptat sa confirme ei primirea banilor si sa imi instaleze pachetul de protecții laterale aripi+uși si apărătoarele de noroi achitate separat (promotii accesorii aici: http://www.dacia.ro/servicii-post-vanzare/promotii/accesorii-duster/), iar pe 29 am ridicat masina (vezi poza). Arata mai bine, in opinia mea, argintie cu protectiile negre decat Olive si sunt extrem de mulțumit de ea deocamdată (500 km doar). Aștept inca preșul de cauciuc pentru portbagaj si cotiera. Dealerul nu era constient de ofertele de accesorii postate mai sus si cereau preturi de catalog mult mai mari! Au dat intr-adevăr gratis presurile de cauciuc cu margine înalta originale si alarma Viper (am cerut eu, ei oferind altceva), dar au refuzat sa discute la prețul mașinii, ceea ce e de inteles totuși, având in vedere ca se vad ca pâinea calda :) Am cerut inițial si au refuzat echiparea mașinii din fabrica cu cauciucuri de iarna, pe motiv ca nu face fabrica asa ceva. Impresia despre dealeri (am incercat 2) este ca sunt varza si daca ar avea de vândut un produs mai putin cerut ar muri de foame. Daca doriți sa faceți un test drive adevărat (cateva ore măcar si afara din oraș) este foarte folositor sa aveți prieteni cu firme potente si sa vina ei sa declare ca vor sa cumpere 1-10 mașini de la dealerul respectiv. Altfel, testarea e cea standard, de câțiva kilometrii, care este necoclusiva pentru a cumpara o Dacie de €20.000. Pregătirea de vânzare se face la misto: cauciucurile mele aveau 37 PSI in ele, fata de 29 PSI cat scrie pe portiera ca ar trebui sa aibe; pe mocheta, langa preșul de cauciuc era o urma de talpa cu ceva noroi, de la cel ce condusese înainte; doua din literele de pe bara stânga de portbagaj par sa fi fost lipite din nou din bucati si alte mici detalii. Produsul pare foarte bun, dar marketingul fabricii si dealerii sunt niște glume proaste din pacate! MARE ATENȚIE daca hotarati sa luați oferta lor de Casco Țiriac: nu acoperă trecerea prin zone inundate si defineste exact ce înseamnă drumuri neamenajate, ceea ce înseamnă ca va puteți trezi fără acoperire daca loviți pe cineva in 10 cm de apa in vreun pasaj (masina trece prin 35+ cm conform cărții) sau daca plecați cu ea pe vreo pajiște si va ataca un taur (asta mi-a venit acum in cap). Un alt neajuns al ofertei respective, este ca daca decideți sa reparati masina in afara rețelei Dacia, plătiți o fransiza maricica. Eu am luat Casco Navigator de la Țiriac cu vreo €80/an mai mult si acoperă orice, fără excepții, specificând chiar si trecerea prin zone inundate. Deasemenea, oferta lor de RCA de la Țiriac era cu vreo 140 RON mai scumpă decat ce mi-a dat agenta mea tot la Țiriac. Altfel, va doresc kilometrii multi si cat mai plăcuti cu noua jucărie!

Link spre post

Am uitat sa precizez ca am întrebat agentul despre termenul de livrare si cei ce comandasera mașini si achitasera avansul cu 2 zile înaintea mea, aveau termen de livrare in ultima săptămana din Ianuarie.

Link spre post

Ok.

Tocmai am fost sunat de dealer ca masina a fost adusa la ei si pot sa o ridic la 18.00. YUPPPIIIII!!!!

Abia astept

Ca o retrospectiva: Avans 04.12.2013, dupa ceva peripetii cu voucherul rabla, masina a fost achitata integral de 09.12.2013 si livrata 11.12.13 :)

Link spre post

Gata, am luat-o. Prima impresie: vibreaza mult si e foarte puternica, deh am avut numai benzinare la viata mea.

Pare inchegata si dornica de plimbari.

Desigur, sunt cateva aspecte mai putin cizelate insa nimic peste care nu pot sa trec.

Drumuri bune va urez

PS: cand am ridicat masina a inceput sa ninga :)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...